Van értelme az instagramnak?
Figyelt kérdés
Facebook mellett azt többen használják?jan. 11. 00:25
1/14 anonim 

válasza:

válasza:Annyi mint ennek az oldalnak, tehát nulla. :)
2/14 anonim 

válasza:

válasza:Csajok esetében amelyik képük a facebookra túl hiányos öltözetű, az megy az instagramra
4/14 anonim 

válasza:

válasza:Idősebbek inkább FB, fiatalabbak inkább Inst. Nagy általánosságban persze.
5/14 A kérdező kommentje:
És ott híresnek lehet lenni, ha valaki elkezd valamiről tartalmakat gyártani?
jan. 11. 01:02
6/14 anonim 

válasza:

válasza:Most épp haldoklik az Insta. A töke tele van mindenkinek a sok szar AI tartalommal és szponzorált posztokkal, egyre kevesebben használják.
7/14 A kérdező kommentje:
De sokan mindig raknak fel történeteket,valaki minden nap.
jan. 11. 01:22
8/14 A kérdező kommentje:
Ebből áll az élete?
jan. 11. 01:22
9/14 anonim 

válasza:

válasza:Hát nem is azt mondtam, hogy kollektíven mindenki elhagyta, de rengetegen panaszkodnak, hogy jelentősek csökkent az elérésük, a lájkok száma, stb. (Nyilván a nagy influencerek, nem a random pózolós Kati a 2300 követőjével.) Sokkal kevesebben használják, mint pár éve.
10/14 anonim 

válasza:

válasza:Én a tiktokot már jobban szeretem mint az instát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!