Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Másnál sem töltődik be a...

Másnál sem töltődik be a Facebook?

Figyelt kérdés
Este óta nem bírom megnyitni. Csak málam a baj?

ápr. 21. 07:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem betölti, néha szokott szarakodni
ápr. 21. 07:39
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ki néz még fb-ot?!
ápr. 21. 10:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagy ritkán szükségem van rá, pl most. Egy környékembéli szakember felkutatása miatt, mert másképp nem járzam eredménnyel... Mindegy is miért, lényeg, hogy kéne a face.

De beírom a címsorba és semmi...

Nem értem. Más megy.

ápr. 21. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Mukodik
ápr. 21. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Több családtag rendszeresen facebook -ozik és többször látom (és hallom is), hogy semmi baja nincs a platformnak (illetve más META szolgáltatást is használnak). (Nálam viszont DNS szinten tiltva van az összes általam ismert facebook domain, emiatt nálam nem tudna működni. Erről már tudnak az ismerőseim, így nem is küldözgetnek onnan semmit. Nekem nem hiányozna, ha végleg eltűnne a facebook...)
ápr. 21. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Ránéztem, működik.

Ha valami nem tölt be, első körben be szoktam irni a böngészőbe, hogy vanenet.hu, ha az kiirja, hogy van, akkor rákeresek, hogy van-e valami lehalás világszinten azzal kapcsolatban, amit meg szeretnék nézni.

ápr. 22. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Normális, ha időnként más Facebook bejelentkező képernyő töltődik be az oldal megkeresésekor?

Van mondjuk háromféle desing, amelyeket felváltva tölt be a böngésző minden megnyitáskor. A leggyakrabban a klasszikus, ismert képernyőt, de olykor két teljesen eltérő desing-t. Ez normális? Az url címük teljesen azonos.

Mitől van, hogy a netes (facebook alóli) trónok harca játék nem töltődik be, folyton újraindul a betöltés?

Game of Thrones winter is coming játékkal játszottam, de egyik pillanatról a másikra meghülyült. Elindul a betöltés, majd egy pillanatra fehér képernyő, aztán újra kezdi a töltést. Fél órával korábban még jó volt. Nem csináltam közben semmit. Egy hónapja megcsinálta a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!