Másnál sem töltődik be a Facebook?

válasza:Nagy ritkán szükségem van rá, pl most. Egy környékembéli szakember felkutatása miatt, mert másképp nem járzam eredménnyel... Mindegy is miért, lényeg, hogy kéne a face.
De beírom a címsorba és semmi...
Nem értem. Más megy.

válasza:

válasza:Ránéztem, működik.
Ha valami nem tölt be, első körben be szoktam irni a böngészőbe, hogy vanenet.hu, ha az kiirja, hogy van, akkor rákeresek, hogy van-e valami lehalás világszinten azzal kapcsolatban, amit meg szeretnék nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Van mondjuk háromféle desing, amelyeket felváltva tölt be a böngésző minden megnyitáskor. A leggyakrabban a klasszikus, ismert képernyőt, de olykor két teljesen eltérő desing-t. Ez normális? Az url címük teljesen azonos.
Alapértelmezett böngésző:opera.
Game of Thrones winter is coming játékkal játszottam, de egyik pillanatról a másikra meghülyült. Elindul a betöltés, majd egy pillanatra fehér képernyő, aztán újra kezdi a töltést. Fél órával korábban még jó volt. Nem csináltam közben semmit. Egy hónapja megcsinálta a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!