Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért a munkát és a tanulást...

Miért a munkát és a tanulást erőlteti a legtöbb ember annyira ? Meg a párkapcsolatot mindenféle szabályokkal amitől görcsbe randul a gyomrom? De a szingli élet se vonz....

Figyelt kérdés

ápr. 21. 07:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Pénzem az van de be kell osztani vagy ez van vagy az. Ez is stresszel
ápr. 21. 22:31
 22/23 anonim ***** válasza:

A párkapcsolati részez: neked jó lehet valaki aki barátság extrákkal, a barátság részét megkapod, a szexet is, de nem kell valakivel együtt élni. Feltétel nélkül szeretni jó esetben anyukád szeret, senki más.

Dolgozni kell, ha csak nem örököltél vagyont, de szerintem, mondom ezt olyan emberként, aki a fizetéséből él, nem cserélnék mondjuk a brit királyi család tagjaival, én azon kivül, hogy elmegyek dolgozni és ott megfelelek, a szabadidőmben azt csinálok, amihez kedvem szottyan, semmilyen egyéb elvárásnak nem kell megfelelnem.

ápr. 22. 02:17
 23/23 anonim ***** válasza:

19#

Miket várnak el?

ápr. 22. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért nincsenek olyan éttermek, cukrászdák stb amik szingliknek vannak fenntartva?

Nem lehet úgy fagyit enni, mekizni stb hogy ne kelljen mások nyáladzásával szembesülni.

A hosszútávú egyedüllét a kudarc jelképe?

Nekem elég ellentmondásos amilyen üzeneteket látok a témában. Egyrészt a médiában, a filmekben a boldog párkapcsolat számít ideálnak, legtöbb sztori is erre épül, meg már igazából gyerekkortól a mesék nagyrésze erre szocializál, nem is tudom van-e olyan mese, ami...

Szerintetek a szingli szóban van pejoratív jelentés is?

Vagyis, hogy ilyen szitokszó kicsit, hogy azokkal "baj" van, mert nem kellenek senkinek. A társadalom mekkora része társít hozzá ilyen jelentést? Főleg idősebb korban mi a hozzáállás?

Az emberek miért vannak rosszindulattal azok iránt, akik nem akarnak társat maguknak, mert jó nekik egyedül? 26/L

Világéletembe mindig is megkaptam másoktól, hogy miért vagyok még szingli, nem-e akarok magamnak barátot, biztos rossz magányosnak lenni, sajnálnak, hogy egyedülálló vagyok, vénlányként egyedül fogok meghalni, halálomig szűz leszek, stb. Holott szimplán csak nem...

Miért erőlteti annyira a társadalom a párkapcsolatban élést?

Munkahelyi, baráti és családi társaságban, ismerősöktől gyakran felmerül a kérdés, hogy va-e barátnőm. Én többnyire nyiltan állok a témához és mondom is, hogy "-volt néhány futó kalandom, de eddig semmi komoly, ennek ellenére tök jól megvagyok egyedül". Volt már rá...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!