Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol lehetne Budapesten barátok...

Hol lehetne Budapesten barátokat találni?

Figyelt kérdés

Érdekes hogy a fővárosban is azt látom, hogy sokan magányosak.

Miért lehet ez? És hol találtok barátokat?

Főleg lányoktól kérdezném ezt, én is az vagyok.

máj. 6. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
Barátokat nem lehet találni. Azok lesznek idővel vagy sem.
máj. 6. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Budapesti vagyok, nem tartom nehéznek. Még itt is lehet találni normális embereket.
máj. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

70-en felüli emberek szeretnének Budapesten barátokat találni?

Beszélgetés, séta, közös programmok a természetben

Budapesten szeretnék új barátokat találni, valakinek lenne kedve barátkozni?

Sziasztok. Budapesten élő nő vagyok, a saját korosztályokban (25-30 év) keresek új barátokat. Nemrég költöztem ide, most itt dolgozom, és úgy tervezem, hogy maradok is egy ideig. Szeretek mozogni, kézműveskedni, sütni-főzni, új kultúrákat megismerni, beülős helyekre...

Lehetséges valahogy barátokat találni egy 30eves nőnek Budapesten?

Budapesten elek. Vannak barátaim, de ők mar csak lassan telefonon es online a barátaim, mivel vagy férjhez mentek vagy babaznak, igy örülök,ha talalkozunk havonta/ket havonta egyszer. De akkor is en ruccanok at, nincsenek közös programok. Viszont, életemben nem...

Elmagányosodott felnőttként hogyan tudnék új barátokat találni?

Otthonról dolgozom, ezért nincs olyan munkahelyem, ahol kapcsolatokat tudnék szerezni. Budapesten élek, harmincöt éves nő vagyok.

Hol tudnék Budapesten új barátokat találni? Akár internetes ötletek is érdekelnek. 24/f

Az önkéntességgel kapcsolatban rossz a tapasztalatom, szóval, ezzel kapcsolatban csak konkrét szervezet érdekel, aminél nem kell fél évet várni, hogy ugyan dolgozhass nekik ingyen. A program partnert már próbáltam a neten és eléggé haldoklik szerintem.

Budapesten hol lehet baratokat talalni? 22 l

Olyat aki kesobb szemelyesen is talalkozna

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!