Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy viselkednek a mai 15-7...

Hogy viselkednek a mai 15-7 évesek? Mi számít átlagosnak vagy normálisnak?

Figyelt kérdés

Én is ennyi idős vagyok és bizonytalan magammal szemben.

Nincsen túl sok barátom, párkapcsolat sose volt, még nem cigiztem buliztam és ittam.

Mindig fantáziálgatok történetekről és egyedül járkálok.

Lemaradok valamiről? Ezen kéne változtatni??

máj. 22. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Six-seven.

Amúgy passz, én már idősebb vagyok. Ha ez megnyugtat, még most is fantáziálgazok történetekről, ez sosem fog elmúlni és nincs vele baj. Az egyedül járkálással sincs.

Először 20-21 évesen lett párkapcsolatom. Soha nem cigiztem, és ennyi idősen nem is ittam/buliztam nagyon. Néha ittam, de 18 évesen rúgtam be először. Akkor se annyira, hogy hányjak, vagy blackout-oljak (ezek azóta se történtek meg)

Szerintem nem kell változtatnid semmin, csak a bizonytalanságodon. Ha szeretnél több barátot, akkor azon. Én nagyon elégedett vagyok az életemmel, és nagyjából úgy voltam 15-17 évesen, mint te.

25N

máj. 22. 22:58
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Párkapcsolatot lehet érdemes szerezni, jó tapasztalatnak (nekem kimaradt, és kicsit hiányolom is). De ha nem jössz össze senkivel akkor sincs semmi baj, ebben a korban úgyis nagy eséllyel szakítással ér véget

6-7 amúgy már lejárt, nem? 😂

máj. 22. 23:16
 3/13 anonim ***** válasza:
#2 De lehet, mondom öreg vagyok ehhez :D
máj. 23. 00:21
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

3

Hozzám képest nem 😂😂

De majd a kérdező kiigazít minket boomereket

máj. 23. 00:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Dehogy járt...|:"(
máj. 23. 03:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Passz, én a munkahelyemen találkozok ezzel a korosztállyal. Szülőkkel járnak vásárolni, számolni se tudnak. Anyuka kb a kezüket fogja. "na mondjad mit szeretnél kisfiam". *belesúg anyu fülébe, az meg továbbítja nekem* "add oda a néninek kicsim" *oda dugja a kezébe a pénz* " de számold is meg előtte kicsim" *fél órán át számol 4db 500ast..

Lehangolóak szerintem. Jó, persze, biztos nem mind ilyen életképtelen, de én többnyire ezt látom.

máj. 23. 07:28
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
bizonytalan vagy, másokhoz méregeted magad, és folyamatosan azon aggódsz, hogy nem maradtál-e le valami fontos mérföldkőről. ne aggódj, teljesen ugyanolyan vagy, mint a valaha élt összes kamaszok a világ minden részén. majd kinövöd olyan harminc éves korod körülre.
máj. 23. 09:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Privátban írosgató nyelvtantanár nyomorult tiltva
máj. 23. 10:10
 9/13 anonim ***** válasza:

6

Szerintem valamit benézel, mintha 5-7 évesekről beszélnél, nem 15-17-ről

máj. 23. 10:31
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
9, nagy valószínűséggel arra célzott a 6 hogy kicsiként beleneveli ezt a szülő a gyerekbe és nagyobb gyerekek ezért lesznek életképtelenek.
máj. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi számít ugráltatásnak és mi nem?

Milyen jelekből lehet eldönteni azt hogy egy vagy több kérés ugráltatás vagy nem? Pl a kért dolgok jelentősége (kicsi, nagy), stb.

A segg nem számít csúnya szónak?

Meglepetésként ért, hogy sok fiataloknak szóló sorozatban hallom a segg szót. V-mint Viktóriában is sokszor elhangzik pl.Segg pattanás, csókold meg a seggem...ICarly-ban is pl.mikor Freddie graffizik az ablakra és írja Mr.(elfelejtettem az igazgató nevét) seggfej (ez...

Valaki mellett kiállni, a gyengébbet megvédeni sok embernél cikinek, nem valónak számít?

Sokszor lehet tapasztalni hogy az emberek nem állnak ki egymás mellett például ha bántanak valakit egy közösségben vagy csak szúrkálják. Azt mondják hogy neked kell kiállnod magadért, neked kell megverned, amivel egyet is értek egyébként de vannak helyzetek amikor a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!