Hogy viselkednek a mai 15-7 évesek? Mi számít átlagosnak vagy normálisnak?
Én is ennyi idős vagyok és bizonytalan magammal szemben.
Nincsen túl sok barátom, párkapcsolat sose volt, még nem cigiztem buliztam és ittam.
Mindig fantáziálgatok történetekről és egyedül járkálok.
Lemaradok valamiről? Ezen kéne változtatni??

válasza:Six-seven.
Amúgy passz, én már idősebb vagyok. Ha ez megnyugtat, még most is fantáziálgazok történetekről, ez sosem fog elmúlni és nincs vele baj. Az egyedül járkálással sincs.
Először 20-21 évesen lett párkapcsolatom. Soha nem cigiztem, és ennyi idősen nem is ittam/buliztam nagyon. Néha ittam, de 18 évesen rúgtam be először. Akkor se annyira, hogy hányjak, vagy blackout-oljak (ezek azóta se történtek meg)
Szerintem nem kell változtatnid semmin, csak a bizonytalanságodon. Ha szeretnél több barátot, akkor azon. Én nagyon elégedett vagyok az életemmel, és nagyjából úgy voltam 15-17 évesen, mint te.
25N

válasza:Párkapcsolatot lehet érdemes szerezni, jó tapasztalatnak (nekem kimaradt, és kicsit hiányolom is). De ha nem jössz össze senkivel akkor sincs semmi baj, ebben a korban úgyis nagy eséllyel szakítással ér véget
6-7 amúgy már lejárt, nem? 😂

válasza:

válasza:3
Hozzám képest nem 😂😂
De majd a kérdező kiigazít minket boomereket

válasza:Passz, én a munkahelyemen találkozok ezzel a korosztállyal. Szülőkkel járnak vásárolni, számolni se tudnak. Anyuka kb a kezüket fogja. "na mondjad mit szeretnél kisfiam". *belesúg anyu fülébe, az meg továbbítja nekem* "add oda a néninek kicsim" *oda dugja a kezébe a pénz* " de számold is meg előtte kicsim" *fél órán át számol 4db 500ast..
Lehangolóak szerintem. Jó, persze, biztos nem mind ilyen életképtelen, de én többnyire ezt látom.

válasza:

válasza:6
Szerintem valamit benézel, mintha 5-7 évesekről beszélnél, nem 15-17-ről

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Meddig mondják az emberek hogy az xy oda /amoda valósi?
Milyen jelekből lehet eldönteni azt hogy egy vagy több kérés ugráltatás vagy nem? Pl a kért dolgok jelentősége (kicsi, nagy), stb.
Meglepetésként ért, hogy sok fiataloknak szóló sorozatban hallom a segg szót. V-mint Viktóriában is sokszor elhangzik pl.Segg pattanás, csókold meg a seggem...ICarly-ban is pl.mikor Freddie graffizik az ablakra és írja Mr.(elfelejtettem az igazgató nevét) seggfej (ez...
Sokszor lehet tapasztalni hogy az emberek nem állnak ki egymás mellett például ha bántanak valakit egy közösségben vagy csak szúrkálják. Azt mondják hogy neked kell kiállnod magadért, neked kell megverned, amivel egyet is értek egyébként de vannak helyzetek amikor a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!