Voltak rossz emberek az életedben? Mit tettek Veled?
Figyelt kérdés
júl. 6. 12:53
A kérdező szavazást indított:
Voltak rossz emberek az életemben
Nem voltak rossz emberek az életemben
27 szavazat
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Elvették a megelhetesemet, pusztán szórakozásból, mert érdekesebb volt a munkahelyen ezzel tölteni az idot, mint a munkájukkal.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Lelkileg bántalmaztak, nevetgéltek rajtam.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Apámat akartam kinyírni, de szerencsére megdöglött magától. Mosolyogtam a holtteste felett.
Elviselhetetlen jellem volt.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Amikor gyerek voltam, érzelmileg terrorizáltak. Amikor felnőttem, kicsalták a pénzemet, túlárazott munkákat végezve. Kihasználták a jó szívemet.
5/9 Life and Death 

válasza:

válasza:Igen, voltak és sokat bántottak korábban. Valaki számára meg én voltam a rossz ember az életében. De sajnos ilyen az élet.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Sógor koma megvert,és rám terhelt egy illegális balhét. Jó hogy nem kerültem börtönbe,mikor semmit nem csináltam.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:7 Ezért nem kell foglalkozni senkivel, megéri magányosnak lenni. még ha unalmas is!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Nagyjából mennyi a jó/rossz dolgok aránya az életedben?
Ha kellene mondanod egy %-ot.
Mikor hallottad először életedben, hogy csak azért rossz vagy, mert fiú vagy?
Az első ilyen emlékem még ovis koromból van, a szokásos lányok az angyalok, fiúk az ördögök nagyon okos mondóka. Ennek így 30 éve lassan.
Egy rossz életszakasz után hogyan és milyen célt találtál az életedben? Mi motivált?
A semmit nem találtam jellegű válaszokat légyszíves ne írjátok le.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!