Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális az ha engem zavar...

Normális az ha engem zavar az, hogy ez az ember benne van a baráti társaságunkban azért mert ő másképp él mint ahogy egy normális fiatal?

Figyelt kérdés

Nos van egy vidéki srác a társaságunkban aki azt hiszem ilyen 20 év körüli gyerek. A társaságunk tulnyomó részt 16-25 éves fiatalokból áll. Ez a srác nem régóta a társaságunk tagja nagyjából év eleje óta. A srác több mint egy óra tömegközlekedésre él tőlünk ilyen kívül eső vidéki településen egy miniváros/nagyfaluban ahol azt állítja, hogy nincs semmi ezért járkált/járkál olyan városokba mint Miskolc. Bár vannak még vidékiek én is az vagyok. De ők vagy közelebb laknak a városhoz. Vagy tanultak ott. De ez a srác csak simán szórskozni járkált ide. De mindegy ennek ellenére nagylelkűek voltunk befogadtuk és ugyanolyan fontos tagja a társaságunknak mint bárki más. Gyakran messenger csoport hívásozunk, amikor kint vagyunk valahol és hívjuk ő jön néha 1-2 órára is amikor nappal hívjuk ide. Most nyáron meg különösen, mert most kb ő mindig ráér. Ez még rendben is van. Sőt tiszteletre méltó lenne az az ember aki a kis távolság ellenére is szinte annyiszor jön mint aki helyben lakik.

Viszont itt jön a problémám. A srác konkrétan nem, hogy csajozni nem hajlandó. De gyakorlatilag már próbálkoztak be nála páran. Köztük olyan lány is aki szerintem fullos kinézetű és rendes is. És ő is beismerte, hogy külsőre bejön neki nagyon. Viszont a srác mindegyik csajt visszautasította eddig. És ez nagyon gáz. Mert eleve gáz, hogy egy fiatal akár tini fiú miért nem csajozik és miért nem akar kapcsolatot olyan lányokkal akik ráadásul bejönnek neki. Úgy, hogy pedig most nyáron szinte mindig lenne szabadideje. Pedig amikor eleve úgy viselkedik, hogy minél udvariasabb és megnyerőbb legyen sz embereknek. Így az ember eleve azt gondolná, hogy a csajozni akar. Meg sajnos így hiába nem jön össze a lányokkal. Ha 1-2 csaj ennek ellenére is nyomul rá. És azokat a srácokat akik szívesen járnának velük levannak szarva egy olyan miatt aki csak bejön nekik de ő úgysem fogja őket felszedni. Akkor legalább venne visszább az arcából. És lenne csöndesebb meg kevésbé udvarias, vicces. Még ha ez a valódi személyisége akkor is, alkalmazkodjon ahoz amilyen életet élni akar! Meg eleve a saját érdekében sem éri meg most fiatalon ezt az zárkozott életet élnie. Mert majd aztán meg az lesz, hogy 40 évesen megbánja azt, hogy ilyen lányokat visszautasított. Rengeteg messzi vidéki embernek azért nem volt fiatalon senkije. Mert nem volt sok lehetőségük csajozni. Ilyen jó társaságokba bekerülni. Neki lenne és mégsem él vele. És majd középkorúként szépen megbánja azt, hogy nem használta ezt ki. Aztán meg majd akkor akarna tini meg huszas évei végén járó lányokkal kezdeni. Utána meg csodálkozik ha efefobilnak nevezik majd. De onnamstól kezdve, hogy ő a társaságunkban van. Már tulnyomó részt az ő hibája lesz az, hogyha nem lesz barátnője és felnőttként meg egy incel lesz. Meg felmerült bennem az is, hogy nem e egy látens meleggel vagy nőgyülölővel van dolgunk. Már mondott olyat, hogy ő aszexuális.

De itt jön a második probléma. Bár alapból aki normális vele azzal ő is tisztelettel beszél. De elmesélte azt, hogy a legtöbb olyan embert aki alacsony inteligenciával vagy érzelmi inteligenciával rendelkezik azokat belül mélyen megveti. Mert elismeri, hogy nem lennének ezek alapból nagy bünök. Azért mert ők manipulálhatóak ezért még ha nem is rosszindulatból de szerimte káros, veszélyes emberek. Mert a butaságukból vagy érzéketlenségükből adódóan okozhatnak fájdalmat másoknak. Illetve lenézi azokat az embereket is, akik sok dologban beállnak a sorba. Vagyis azokat akik a legtöbb akár káros vagy idegörlő dolgokban is feltétlenül a társadalmi elvárásoknak akarnak megfelelni. És ez alapján is cselekednek. Ő azt mondta azokat az emberek tiszteli a legjobban akik kicsit különcek és nem állnak be a sorba pár dologban. És, hogy nem szereti a magyar mentalitást. A baj csak az, hogy a srác valószínüleg mindenkiben a rosszat látja.

A harmadik probléma meg az, hogy a srácnak a piálási szokásai sem olyanok. Mint nekünk. Gyakran van amikor az ember meghívná vagy visszahívná őt valamire. Azt ő bizonyos indokokra hivatkozva vissza utasítja még néha akkor is ha ételről van szó. Mindig keres valami kifogást, hogy ő nem éhes vagy épp most nem iszik alkoholt vagy nem sokat vagy nem kever. Mert ott lesz juliska akivel józanon akar lenni. Akivel aztán meg általában úgysem melegedik össze. Vagy mert ő fáradt, vagy holnap kirándulni megy. Mi nem keressük a kifogásokat. Van aki hajnal 4-kor dolgozni megy, hajnal 2-ig bulizik akár hot részegen is, mert ha megkínálják valamivel akkor elfogadja úgy ahogy illik. Ez a tag viszont annyira gyenge, hogy nem igaz. Még van középkorú ember is a társaságban. Aki már normálisan dolgozik nap mint nap. De még ő sem ilyen prűd.

júl. 7. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Még a buszmegállós öregasszonyok se pofáznak ennyit..

Csoda, hogy bírja a társaságotokat.

Amúgy elmondta; aszex, és nem iszik. Ennyi. Ettől beszélgethet nőkkel, hülyéskedhet, jól érezhezi magát. Nem flörtöl, nem perverz gondolom, nem tesz célzásokat, mégis félreértik a közeledését a nők. Erről nem tehet. Ha visszább is venne, a nők akkor se foglalkoznának helyette veled. Egy hozzá hasonló pasit keresnének máshol.

Nem kell vele barátkozni. Egyértelmű, hogy nem kedveled.

júl. 7. 12:43
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Tudjuk, hogy az elképzelt önmagadról írtál. Mi az igazi kérdésed?
júl. 7. 12:44
 3/13 A kérdező kommentje:
És mégis az aki eddig azt mondta, hogy aszexuális. Utána később mind futott volna a másik nem után, milyen érdekes. :D
júl. 7. 12:57
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

A leírtak alapján nem sok közös van ebben a srácban és a társaság többi tagjában. Valószínűleg csak a jelenlegi lehetőségek, aktuális külső körülmények miatt kényszerültetek össze, de egyikőtök sem érzi igazán jól magát ebben.

Ez a srác, akiről szó van, vagy meleg, vagy jobb neveltetést, megfelelőbb értékrendet hozott otthonról hozzátok képest, vagy egyszerűen intelligensebb, tudatosabb szemléletű, esetleg mindezek összessége -vagy különböző kombinációi.

A lényeg az, hogy a véleménye és bizonyos nézetei, tulajdonságai eltérnek a tiétektől, ő mégsem bánt titeket, te viszont kifejezetten ellenségesen viszonyulsz hozzá. Én úgy vélem, a fiatal kora ellenére bölcsebben előrelátóbban, felelősségteljesebben gondolkodik mint ti, vagy egyszerűen csak mérföldekkel kulturáltabb neveltetést hordoz. Szerintem inkább tanulni lenne érdemes tőle, és belegondolni néha abba hogy mit miért csinál, mert ha megszakítanátok egymással a kapcsolatot, azzal valószínűleg nem ő járna rosszabbul hosszú távon.

júl. 7. 12:59
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Reméljük minél hamarabb menekül a társaságotokból,mert ez embertelen :D
júl. 7. 13:11
 6/13 anonim válasza:
72%

A kérdésböl látszik mekkora tapló vagy.

Csak az zavar hogy máshogy gondolkodik.

Mit ártott nektek? Lopott, hazudott?

júl. 7. 13:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ő is hazudott. Igaz, gondolom nem ártalmas formában. Tehát nem rólunk kavarta a szart. Bár egy ilyen ember esetében kitudja.
júl. 7. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak te vagy a szarkeverő
júl. 7. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Édesjóistenem...

Tudod, mi a nemnormális? Az, hogy te még azt is meg akarod szabni, hogy más kivel dugjon. Itt te vagy az, aki nem csak hogy ebbe a társaságba nem való, de semmilyen társaságba sem.

júl. 8. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi baj, veled annál inkább. Szerintem te irigy vagy rá, mert hú mennyi csajnak bejön. Arra nem gondoltál esetleg, hogy meleg??? De ezt nem veled akarja megbeszélni, amúgy is mi közöd van neked a szerelmi életéhez? Minden amit elmondtál róla, teljesen rendben van. Nem kell neked se tanácsokat adnod neki, se megítélned. Nem szorul rá. Foglalkozz magaddal.
júl. 14. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy viselkednek a mai 15-7 évesek? Mi számít átlagosnak vagy normálisnak?

Én is ennyi idős vagyok és bizonytalan magammal szemben. Nincsen túl sok barátom, párkapcsolat sose volt, még nem cigiztem buliztam és ittam. Mindig fantáziálgatok történetekről és egyedül járkálok. Lemaradok valamiről? Ezen kéne változtatni??

Svájcban egy normális Wg az milyen, hogy ha mondjuk van 2-3 lakótársad?

Nem lopják el egymás kajáját, nem törnek be egymás szobájába, csend van, nyugodtság, nincsenek bulik, nagy zaj, milyen a wifi, nagyjából ezek a dolgok hogy működnek?

A sztereotípiáknak csak a buták hisznek, normálisak megismerik a másikat, utána ítélkeznek, szerintetek is így van?

sztem is. Sőt azt tapasztalom minnél rosszabbanak tartanak egy dolgot annál izgalmasabb vagy népcsoportot szidnak, annál szebbek és jobbfejek.

Huszonévesen mennyire normális hogy megvisel ha anyám elmegy 4 napra itthonról ?

nekem anyám az igazi barátnőm, nincsenek barátaim nagyon, unatkozok mindig. Aki van ismerős az meg nem jön el velem semerre. Úgyhogy unatkozni fogok. Mit tegyek? Csinálhatnék házibulit de nincs is kiket meghívnom sajnos. Bulizni meg nincs senki aki elvinne, én se tudok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!