Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők, mi okból érzik szükségé...

A nők, mi okból érzik szükségét hogy barátkozzanak a férfival?

Figyelt kérdés
Ők mit látnak ebben?
júl. 7. 19:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

SEHOGY!

A barátság esetében a másik neme lényegtelen ebböl a szompontból, annak semmi köze a barátsághoz.

A párkapcsolatnál meg a másik neme döntö tényezö. (És mindegy, heteró vagy homoszexuális kapcsolatról van szó, mindenkinek az általa preferált nemü a vonzó.)

júl. 8. 22:24
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"hogy lehet ezt udvarlássá kovácsolni?"

Sehogy, cserében a barátságot tönkre lehet vele tenni.

Más a barát és más a nemi partner jellemzöje

júl. 8. 22:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki mit lát benne. Szeretek férfiakkal beszélgetni, de abból vagy dgás lett eddig vagy elhalt a kapcsolat. Nőkkel nem találom meg a közös hangot.
júl. 9. 19:43
 24/30 A kérdező kommentje:

Hát de pont ez az hogy két ellenkező nem mit lát a másikban? Nem az a lényege hogy egy idegennel találkozol munkában, autóstalálkozón, kapcsolatba kerülsz vele beszélgetéssel, bejelöl, írkáltok, ha épp nyitott az ismerkedésre akkor találkozni is hajlandó lesz. Attól hogy 2-3 éve dolgozik valaki a másikkal, miért kéne csak barátként tekinteni rá főleg ha egyiknek sincs senkije, így meg az a 2-3 év elég arra hogy eldöntse a nő ez megbízható jó ember, lehet vele tervezni.

Itt írta egy nő más kérdésnél:

Röviden: én minden, MINDEN pasit "friendzone"-olok. Aztán ha szingli lennék, innen lehetne idővel továbblépni. Csak alig 1-2 pasi tart ki :D De legalább kiszűröm azokat akik csak meg akarnak d.gni, vagy csak fel akarnak szedni valakit, tök mindegy kit

júl. 9. 19:52
 25/30 anonim ***** válasza:

A nök IS emberek, a férfiak IS, barátkozni meg másik EMBERREL szokás, nemtöl függetlenül, akivel vannak közös témák.

Aki barát, azzal NEM tervezel közös életet, a barát nem ez a kategória. Vagy te minden barátoddal, akivel már 2-3 éve együtt dolgozol, beszélgesz, barátkozol, arra utána élettársként tekintesz? Aki barát, az barát és nem tervez vele senki párkapcsolatot. A barátság ugyanis minden esetben nemtöl független dolog.

Az meg, hogy EGY nö mit írt, meg ö hogy áll a témához, nem mérvadó.

júl. 9. 20:01
 26/30 A kérdező kommentje:

Én nem hívok kávézni férjezett nőt, nem ajánlom fel neki hidegben, esőben hogy a buszt várja, nem keresem az alkalmat hogy láthassam, ezeket ugyanis olyannál erőltetem aki független és akarok vele ismerkedni, akkor is ha előtte barátkoztunk.

júl. 9. 20:09
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

A HIBA BENNED VAN! Te nem vagy képes elfogadni, hogy egy nö is ember, és ha valakivel barátkozik, akkor az EMBERREL akar barátkozni, nem a FÉRFIVEL vagy NÖVEL.

Ha bárkinél is erölteted a kapcsolat megváltoztatását, akkor nem csoda, ha utána nem akarnak veled szóba állni.

Azt kellene felfogni, hogy ha van egy férfi barátod, annál eszedbe sem jut átalakítani párkapcsolattá, a nönemü barátokra ugyanez érvényes.

júl. 9. 21:18
 28/30 A kérdező kommentje:

Ezzel én nem értek egyet, meg a barátságban sem hiszek, csak addig míg az ismeretségünk elején vagyunk. Nem vagyok herélt, meleg férfi hogy nő legyen a barátom, haverom.

júl. 9. 21:23
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak elég idióta!

Ha nem hiszel a barátságban, akkor az elején mondd meg, akkor nem fognak veled foglalkozni.

Másrészt attól, hogy nem vagy meleg, még nem kell minden nöre ráugrani, ugyanis ez a legundorítóbb egy nö számára.

júl. 9. 21:26
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is jobban kijöttem fiúkkal, nem vagyok tipikus nő.

Hogy lehet udvarlássá kovácsolni????

Sehogy!!!! Pont arról van szó, hogy NEM kapcsolatot akarunk.

júl. 10. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hol kéne barátkozzak? Úgy érzem m már nem lehet barátokat találni a mai világban vagy csak velem van a baj?

Próbálok új barátokat keresni ismerkedni (reggelen iskolában vagy buszokon) de semmi... Abból is csak beszélgetés lesz és ha tovább akarom vinni a beszélgetést hogy az interneten is folytassuk később akkor elérhetőséget megadnak de ennyi... Semmi több.... Utána...

45 éves férfi vagyok. Kicsit zárkózott. Most kell újrakezdenem az életem, hogyan ismerkedjek barátkozzam?

Mindenkit elmartak mellőlem én meg hagytam. Most meg nem tudom mit csináljak. Nem kapcsolatot keresek csak közös időtöltést.

Hogy barátkozzak olyanokkal akiknek már megvannak a barátai?

9.-es vagyok és holnap utazok 7.-esekkel mert kaptam egy ilyen lehetőséget, mert az egyik tanár lemondta és apám is kíséri őket. 5 napos kirándulás lesz és örülnék, ha össze tudnék valakikkel/valakivel barátkozni, mert nem akarok végig apámmal lenni, hanem szórakozni...

Hogyan barátkozzak majd a gólyatáborban?

a héten megyek gólyatáborba, de nagyon rettegek mert nagyon nehezen megy az ismerkedés, fogalmam sincs mit mikor kell mondani…. ha baratkozni próbálok valakivel mindig olyan kínossá válik, és az új embereknek egyáltalán nem vagyok hajlandó megnyílni. viszont...

Hogyan legyek nyitott? Hogyan barátkozzak?

Nektek mik váltak/válnak be? 17L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!