2026-ban már tényleg nem lehet egy lányhoz hozzászólni?

válasza:Szóval, flegma előitéletesség az, hogy kiteriti a lapjait, még le is irja, hogy nem feltételezi, hogy ismerkedési szándékból irsz, de biztos ami biztos, azért szól, hogy foglalt, és te erre "stilust váltasz", meg "jól helyreteszed", és akkor te vagy a jófiú a sztoriban. Aha...
Erre mondjuk lehetett volna egy értelmes válasz az, hogy oké, ahogy már emlitettem, azért irtam, mert látom, xy sporolónak mindketten nagy rajongói vagyunk, kevesek kedvelik ezt a sportágat itthon. Még csak nem is volt szararc. Én nem akarok ismerkedni, ha rám rámir valaki úgy, hogy ismerkedés-szagú, letiltom, nem magyarázkodok, pedig amúgy lehet, hogy tök jó fej és simán csak az elveszett olvasójegyemet találta meg, de nem vállalom a kockázatot azután, hogy rengetegszer megégettem már magam. Őszintén szerinted a lányismerősöd hány nyálcsorgató üzenetet kap, ha egy picit is szebb az Ördögnél? Nekem úgy is befutnak ezek, hogy 2019 óta nem, hogy nem tettem ki semmit, de egy kommentet sem hagytam sehol, csak üzenetküldésre használom az ilyen oldalakat, és még csak szép sem vagyok.

válasza:Hát igen, régen könnyebb volt.
Volt 5 legény a faluban, ebből 4 megkapta a maga pofonját, amikor a szoknya alá nyúlt, az ötödiknek meg nedvesedett a bugyi.
Egyszerű helyzet.
Sajnos a mai világban az internet ezt is megnyitotta, hogy sok felől jöhet üzenet.
Egyfelől tanítani kéne az embereknek, hogy mit küldhetnek - másfelől azt, hogyan lehet normálisan reagálni.
Ez manapság sajnos elmarad, ezért születhetnek ilyen beszélgetések, mint a fenti is.

válasza:Szóval puszta érdeklődésből nézegetted, hogy kiket követ Instán, mert ennyire unatkoztál, gondolom semmilyen szinten nem jön be a csaj és eszedbe se jutott, hogy egy jó beszélgetés után felvesd, hogy üljetek be valahova.
Ha valaki rám írna ilyen szöveggel, nyilván nekem is az lenne az első gondolatom, hogy akar valamit, én se kutatgatom, kiket követ valami random ember, akitől nem akarok semmit, csak azok után "kémkedek" a social medián, akik bejönnek. Ha találnék valami közös pontot, az nyilván a jackpot mert azonnal lehet írni egy ilyen tök ártatlannak tűnő üzenetet, de aki nem sík hülye, az levágja, hogy egy ezer évvel ezelőtti ismerős vagy idegen nem a sportokról vagy akármiről akar csevegni hirtelen a semmiből. Kezdtem már hasonló beszélgetésekbe, nekem nem az volt az első reakcióm, hogy bocs van pasim, én belementem a csevegésbe, aminek annyi lett az eredménye, hogy pár nappal később kellett elutasítanom az illetőt, amikor rátért a lényegre. De már az elején is tudtam, hogy nem csak csevegési szándékkal írnak, csak én szingli voltam, gondoltam megvárom, amíg leírják, amit akarnak xD Ha kapcsolatban lettem volna, lehet, hogy már az elején rövidre zárom én is.

válasza:Az a döbbenetes hogy te is meg a 12es válaszoló is szenttül magatoknak is elhiszitek hogy NEM ISMERKEDÉSBŐL írtok rá egy lányra..
32 kbsttt évem alatt férfi még nem akart velem CSAK BARÁTKOZNI.akkor mit vetítetek? Minek a színjátszás? Minek ez a hiszti?
Jól HELYRERAKTAD.Gratulálok. Sérült egóju kisfiú..

válasza:Jegyezd meg egy nőt 2 dologgal tudsz nagyon felidegesíteni:
Ha meg akarod dugni, vagy ha nem...

válasza:

válasza:

válasza:Mi van? Találkoztál egy (1 db) nővel aki megkérdőjelezhető stílusban reagált, és általános következtetéseket vonsz le?
"Lassan ránézel egy lányra már éveket fogsz kapni zaklatásért"
Milyen álomvilágban? Miről beszélsz? Miért kapnál éveket?
Amúgy nekem meg pont abból van elegem néha a MaI ViLáGbAn hogy nőként már nem tudom hogy kéne reagálnom random faszik mézes-mázos közeledésére.
- Ha egyszerűen nem válaszolok, ignorálom akkor ghostoló vagyok ami tahóság, az összes nő krva.
- Ha kedves vagyok vele, akkor hitegetem és szórakozok vele, az összes nő krva.
- Ha őszintén elmondom hogy nem szeretnék semmit és hamar leállítom, akkor már tényleg itt tartunk, és bunkó vagyok, az összes nő krva.
Nincs jó válasz...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem sorrendben ezek: 1. Fidesz leváltása 2. Megszabadultam az exemtől 3. Lett pár új ismerősöm 4. Kipróbáltam új dolgokat is egyedül. Neked?
Nekem: -képernyőfüggőségem megszüntetése( napi 2 ó képernyő idő, házit vagy munkát nem számítom bele) -többet töltsek a szabadban, vagy foglaljam le magam hobbikkal telefon és egyéb helyett -fejleszteni a készségeim, hasznos érdekes dolgokat tanulni -még...
Mert a videókat elnézve igen! De mivel én 27 éves vagyok így nem éltem a 90-es években, nem tudom milyen lehetett. De például vasból voltak a játszóterek, emberek vidámabbak voltak. Nagymamám azt mondta akkor jobb volt az időjárás és nem volt ennyire veszélyes a...
Jobb vagy rosszabb lett az életed? Az elképzeléseidnek megfelelően alakultak a dolgok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!