Mit szólnátok? / Többi lent! /
Vita indult egy korábbi topikban erről, gondoltam lényeges kérdés. Nem kapcsolódik senkihez, tehát ennél konkrétabb eset nem lesz leírva.
Szóval mit szólnátok, ha egy barátotok, vagy távolabbi ismerősötök, akikkel a neten, vagy ott is tartjátok a kapcsolatot megmutatná a levelezéseiteket - a ti részetekről magánjellegűeket is - a párjának csak, mert a pár látni akarja pl. mert épp féltékenykedik? Vagy, mert a társ úgy gondolja, hogyha a pár is tudni akarja, hogy nem-e kavarás van mögötte, akkor joga van hozzá, hogy tudja. Mindez úgy történne, hogy titeket nem kérdez meg róla, hogy egyáltalán megmutathatja-e. Megbíznátok a továbbiakban abban, aki így tesz felétek? Vagy abban, aki eleve csak így gondolja, érzi? Én nem tudnék, szerintem amit a barátomnak mondok el legyen az bármi, arról hagy döntsem már el én, hogy tudhatja-e a párja. Vagy én látom hülyén a dolgokat? Mi ilyenkor a helyes, ill. a normális viselkedési forma?
Én mutattam már meg levelezést a barátomnak, azért, mert baromi vicceset írt az illető és jó humorát akartam megmutatni, vagy mert nem tudtam eldönteni, hogy sértésnek szánta e azt amit írt az ismerősöm. De totál magánjellegű dolgokat nem mutatnék meg.
Ezen a helyedben mondjuk nem sértődnék meg, de ezek után nem is írnék nagyon személyes dolgokat, csak általánosságban írnék.
Szentéletűek, ha férfiról van szó valamelyik kérdésben, akkor miért azzal nyíttok, hogy nem titkolózik, minden lépéséről, leveléről, sms-éről, tüsszentéséről tudsz?
Hogy mondjátok?
Értem szóval ez csak a férfiakra vonatkozik, rátok, angolkisasszonyokra nem!
Nagyon gagyi érvelés!!!
Ha megtudnám akkor nem irnék neki többet ennyire egyszerű.Soha nem iram magamról terhelőt sem emailben sem sms-ben,nincs olyan ember akiben ennyire megbiznék,a személyes beszélgetés az más.
Ha valakivel megosztom a hétköznapi gondolataimat akkor azt egy bizonyos személlyel osztom meg nem egy személlyel plusz egy fővel aki kitudja még hány embernek mondja el.Pl mikor nem sikerült a baba,akkor folyamatosan elujságoltam abarátnőmnek a fejleményeket ami nem titok de nem is olyan dolog ami másra tartozik rajta kivül.
Az én levelezéseimbe természetesen nem néz bele a férjem,csak ha kérem hogy nyissa már meg az emailfiókom mert lusta vagyok felkelni.ha személyes akkor már hiv is hogy magánügy.
6: soha nem tudtam semmi ilyen dolgáról a páromnak. Ennek nincs köze a szentéletűek fogalmához, csak ahhoz, hogy megbízom benne és joga van neki is a baráti köréhez anélkül, hogy kételkednék benne, vagy görcsölnie kellene azon, hogy én mint társ mikor fogok kibukni a semmin.
Velem is volt már ilyen, hogy bnőmnek olyan dolgokat írtam le, - 30 éves barátság - amik kizárólag csak rá tartoznak, a párja fejébe vette, hogy tutira kavarom a szart köztük és arról beszélgetünk annyit, majd bnőm megmutatta neki. Megértettem én bnőmet is, de szerintetek ezek után én hogy éreztem magamat? A bnőm párjával azóta se óhajtok talizni, mert egyszerűen szarul érzem magam a bőrömbe - a jelenlétébe -, hogy olyan dolgaimról tudott így meg, amihez semmi köze, nem értette kicsit se meg, mert hát miért értené, és lenéz, furán néz rám stb. Ezek után nagy élmény számomra együtt lenni velük, ha pl. közös programunk van. Tény, hogy azóta az társ többé nem kér ilyet, és bnőm is úgy oldja a magán jellegű beszélgetéseinket meg, hogy ne akarjon tudni róla a pasija. De valóban ez lenne a normális? Oké, azt írtam a fő kérdésben, hogy nem függ össze senkivel se, igazából nem is gondoltam a magam esetére amikor kiírtam, és nem is függ össze senkivel se, de szerintem majd mindenki volt már hasonló cipőben, mint én is.
Ha már férfiakról volt szó...amikor nő féltékenykedik a férfi felé, miért mindenki olyan válaszokkal jön itt fórumon, hogy mindenkinek joga van a magánszférájához...a képmutatás szerintem itt kezdődik. Kell tudok olyan topikot is mutatni, nem is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!