Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Te milyen társas hobbit űzöl...

Te milyen társas hobbit űzöl a szabadidődben?

Figyelt kérdés

Többen írták már, hogy az ismerkedésnek jó módja, valami társas szabadidős hobbi keresése. Te csinálsz valamit? Akkor írd meg, hogy minél több lehetőség összegyűljön, ami ötleteket adhat másoknak, illetve talán olyan ritkább hobbik is felbukkannak majd, amik kevésbé ismertek, de érdekesek.

Szóval írjátok meg, ha űztök olyan hobbit a szabadidőtökben, amit másokkal közösen csináltok, és jó móka.

2014. máj. 7. 21:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Pókerezek
2014. máj. 7. 21:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem rossz, erre például nem gondoltam. :)
2014. máj. 7. 21:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Online játékok (LOL vagy DOTA, WoT, WoW esetleg más hasonló játékok). Semmi mást nem űzök igazából és itt is lehet ismerkedni, ha szociálisabb vagy.
2014. máj. 7. 22:03
 4/18 A kérdező kommentje:
Inkább személyes társas hobbikra gondoltam. :) Itt is lehet ismerkedni, de ez olyan, mint a netes társkeresés. Beszélgetsz a másikkal egy darabig, szimpatikus is, aztán élőben meg nem jön be, és akkor kínos a dolog.
2014. máj. 7. 22:06
 5/18 anonim ***** válasza:

# 4:

Hát ez sajnos így van.

2014. máj. 7. 22:08
 6/18 A kérdező kommentje:
Ezért tűnik célszerűbbnek a társas hobbi. Ott látszik személyesen, hogy ki jön be, lehet beszélgetni, és kölcsönös szimpátia esetén továbblépni. Ezért lenne jó minél több hobbilehetőséget összegyűjteni itt. Írjatok még.
2014. máj. 7. 22:10
 7/18 anonim ***** válasza:
Semmiet. Szabadidőmet magam szeretem beosztani és azzal elfoglalni magam amit szeretek.
2014. máj. 7. 22:14
 8/18 anonim ***** válasza:
Csak hogy örülj, néhány csoportos hobbi, tánciskola, fotószakkör, kézműves foglalkozás, sport...
2014. máj. 7. 22:15
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. máj. 7. 22:18
 10/18 A kérdező kommentje:
De azért kértem, hogy írjatok minél többet, hogy a standard hobbikon, amik általában eszébe jutnak az embernek (sport, tánciskola, stb.) vannak-e olyan, amik kevésbé ismertek, de mégis legalább olyan jók.
2014. máj. 7. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!