Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg bejön a nőknek, ha...

Tényleg bejön a nőknek, ha valaki alkoholos állapotban szólítja le őket?

Figyelt kérdés
Sokszor előjött már az ismerkedésnél az önbizalom kérdése, hogy ne mernek leszólítani nőket, amire gyakran az a válasz, hogy le kell hajtani pár pohárral. Na de leszólítani nem csak kocsmában, szórakozóhelyen lehet, ott elmehet az italozás, de mi van azokkal a helyzetekkel, amikor utcán, boltban, stb. akarja megszólítani a nőt? Kérdés a nőkhöz: ti jól viselnétek, ha enyhén ittas pasik szólítgatnának le? Nem egy hülye tanács ez általános megoldásként, hogy ha valakinek nincs önbizalma, akkor igyon? Mintha a nőket soha nem zavarná az alkoholszag.

2014. máj. 15. 22:07
1 2
 11/19 anonim válasza:
Irtóra blond, aki ezt tanácsolta, mert ezzel nem vonzod, hanem taszítod a nõket.
2014. máj. 16. 14:25
 12/19 Fish1 ***** válasza:

#6 vagyok.

Szerintem aki ezt tanácsolja, az tévúton jár. Tegyük fel, hogy összeakad a pasi valakivel, akivel alkoholos befolyásoltság alatt elkezd beszélni, esetleg csapni a szelet. Mi történik, amikor legközelebb találkoznak? Kiderül, hogy egyáltalán nem olyan, aminek mutatta magát, vagy minden találkozás előtt iszik. Ezzel becsapja saját magát is és a másikat is. Ez a könnyebb út, azok választják, akik nem hisznek magukban. Akinek tényleg van önbizalma és nem csak megjátssza azt, mintha lenne, az alapból nem gondolkodik ilyeneken, szóval igen, ahogy írtad, ezeknek az embereknek, akik ezt tanácsolják, tényleg nincs önbizalmuk. :)

2014. máj. 16. 19:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez lehet a helyzet, de akkor a kérdés az, hogy azok, akiknek nincs önbizalma, és nem akarnak inni, mit csináljanak. Nekik mit lehet javasolni?
2014. máj. 16. 19:43
 14/19 Fish1 ***** válasza:
A nehezebb utat. Hogy növeljék az önbizalmukat. Ez egy hosszabb folyamat és tenni is kell érte sokat, de végül megéri. :)
2014. máj. 16. 19:57
 15/19 Alaque ***** válasza:

"Ugye itt nem a netes társkeresőkre gondolsz, mert ott éppen az élő komponens hiányzik"

Nem csak arra, ismerkedésre szolgáló platform egy szórakozóhely vagy egy klub is, de ha az ember nem játssza meg magát, akkor az internetes ismerkedés is beválhat. Nem egy komoly kapcsolatom fejlődött már ki internetes ismertségből - az más kérdés, hogy társkereső oldalon még életemben nem próbáltam csajozni.

(Egyébként az én trükköm: együtt iszom a csajjal, oszt' akkó' szava nem lehet. :D)

2014. máj. 18. 06:28
 16/19 A kérdező kommentje:

A szórakozóhely, meg a klub eleve italozós helyek, szóval ott mehet az ital. A kérdés olyan helyekre vonatkozott, ahol nem szokás italozni.

Az együtt ivás bejöhet, ha iszogatós csajt keresel, vagy nem bánod, ha iszik. De ha valaki nem iszik, akkor nőben is valószínűleg olyat keres, akik nem él alkohollal. Nekem pl. nem kellene olyan nő, aki rendszeresen berúg.

2014. máj. 18. 08:20
 17/19 Alaque ***** válasza:

Jaj, a klubot nem a Morrison'sra meg társaira értettem, hanem az olyan helyekre, ahol egy adott passziónak hódolva összegyűlnek emberek.

(Nekem meg nem kéne olyan nő, aki nem iszik. Ha elvárom, hogy ne zavarja, ha iszok, akkor engem se zavarjon már, ha iszik. Oda-vissza játszunk.)

2014. máj. 18. 12:50
 18/19 A kérdező kommentje:

Világos, vannak emberek, akik isznak, vannak, akik nem. Mindenki válasszon olyan párt, aki megfelel az életstílusának.

Így már értem a klubot. Ez valóban megkönnyíti a dolgot.

2014. máj. 18. 12:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez az ember személyiségétől függ. Ha valaki a nőknek szimpatikus, akkor lehet detox részeg is, el fogják neki nézni.

Aki nem,szimpatikus a nőknek, azt józanul is lehurrogják.

Welcome To Hungarian Hell!

2015. máj. 1. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!