Ki az, akire nem hat a közösség egyáltalán és inkább járja tovább a saját útját?
Figyelt kérdés
Azaz azért, hogy egy közösségbe tartozzon nem tesz, inkább a saját maga gondolati-érzelmi világa szerint cselekszik. Sajnos szerintem elenyésző számban vannak ilyenek.2014. máj. 16. 19:50
1/5 anonim válasza:
sok ilyen ember van, bár tényleg arányaiban kevés. csak nem élnek már közösségi életet, ezért nem találkozol velük.
2/5 anonim válasza:
Mindenkire hat, csak éppen van akit nem torzít el annyira, mint másokat.
Amennyiben az ember megkapja / és adja azt a szeretetet amire szüksége van, akkor nem akar közösséghez csatlakozni, hogy ott fel kelljen adnia az egyéniségét azért, hogy befogadják, és kapjon valamiféle szeretet pótszert.
Kötelező olvasmány többek között:
3/5 anonim válasza:
Rám kevésbé. Engem inkább csak még inkább arra buzdít, hogy ne legyek olyan, mint a celebek. Pfuj.
4/5 anonim válasza:
Szerintem sok ilyen ember van. Viszont mindenki csak egy bizonyos pontig ilyen, bizonyos fokú alkalmazkodás, beolvadás kell, mert különben magáyos leszel, ami megint nem jó, az ember társas lény.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan közösséget kellene találni, aminek az értékrendjével tudunk azonosulni.
2014. máj. 17. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!