Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki az, akire nem hat a közössé...

Ki az, akire nem hat a közösség egyáltalán és inkább járja tovább a saját útját?

Figyelt kérdés
Azaz azért, hogy egy közösségbe tartozzon nem tesz, inkább a saját maga gondolati-érzelmi világa szerint cselekszik. Sajnos szerintem elenyésző számban vannak ilyenek.
2014. máj. 16. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
sok ilyen ember van, bár tényleg arányaiban kevés. csak nem élnek már közösségi életet, ezért nem találkozol velük.
2014. máj. 16. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenkire hat, csak éppen van akit nem torzít el annyira, mint másokat.

Amennyiben az ember megkapja / és adja azt a szeretetet amire szüksége van, akkor nem akar közösséghez csatlakozni, hogy ott fel kelljen adnia az egyéniségét azért, hogy befogadják, és kapjon valamiféle szeretet pótszert.

Kötelező olvasmány többek között:

[link]

2014. máj. 16. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Rám kevésbé. Engem inkább csak még inkább arra buzdít, hogy ne legyek olyan, mint a celebek. Pfuj.
2014. máj. 16. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sok ilyen ember van. Viszont mindenki csak egy bizonyos pontig ilyen, bizonyos fokú alkalmazkodás, beolvadás kell, mert különben magáyos leszel, ami megint nem jó, az ember társas lény.
2014. máj. 17. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan közösséget kellene találni, aminek az értékrendjével tudunk azonosulni.
2014. máj. 17. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!