Hannakatica kérdése:
Szerintetek érdemes őt megketesnem?
Figyelt kérdés
Tegnap este egy koncerten voltam kint anyuval és hugommal, és mellettünk olyan 4-5 srác állt, aztán egyszer csak észrevettem hogy nagyon néz az egyik, visszanéztem, ez ment egy darabig, de nem beszéltünk egymással, én hugommal voltam elfoglalva, viszont hallottam hogy haverjai mondják hogy mondj már neki valami, viszont ő csak figyelt. Aztán eltűntek koncert közben mellőlünk, viszont utána ahogy mentünk buszhoz ott ültek a padon és nosolyogva köszönt, viszont ennyi volt az egész. Sajnos ma már nem találkoztam vele, pedig akartam vele beszélgetni, mert nagyon kíváncsi lettem rá, ritka hogy így megfog egy ember. Érdemes lenne facebookon megkeresnem, örülne egyáltalán nekem? Vagy hagyjam, majd elfelejtem?
Előre is köszi mindenkinek :))
18L
2016. jún. 19. 23:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem keresd. Neki is jobb, neked is. Az a másik kérdés, hogy hoyg fogod megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!