Mi a véleményed erről a zenéről?
#hesus
2016. jún. 23. 23:57
11/24 anonim válasza:
Nem értem miért akar véleményt kapni az az ember, akinek csak az a jó válasz, amit hallani akar. De ahogy érzed.
Egyébként a zene valami borzalmas tuctuc, és egy torokgyíkban szenvedő ember kétségbeesett, szüntelen hörgésének a keresztezése. Ha azt mondom felejthető, még az is túlzás, mert ezt embernek nem szabadna hallania.
12/24 Inessential válasza:
"Nem értem miért akar véleményt kapni az az ember, akinek csak az a jó válasz, amit hallani akar."
Ezt én sem értem.
Mellesleg nem tetszik ez a "zene".
13/24 anonim válasza:
Ha nem tetszik a véleményem akkor minek kérdezted?
a 49%-os
14/24 A kérdező kommentje:
Én csak arra reflektáltam, hogyha 5mpet hallgatsz meg valamiből fölöslegesen alkotsz véleményt róla:D Lehet az Chopin, Black Sabbath vagy Justin Bieber. Sajnálom, hogy ennyi embert összezavartam, azt hittem érthető mire reagáltam. Nem zavar ha valakinek nem tetszik, egyelőre még én sem tudom, hogyan álljak hozzá.
2016. jún. 24. 09:08
15/24 anonim válasza:
Nekem az a jó zene, amit végig élvezek és nem kell átugranom az első 5, 10 vagy fél percet.
16/24 A kérdező kommentje:
Számomra továbbra is felfoghatatlan miért érzi azt valaki, hogy 5mp-10mp alatt releváns és hasznos véleményt tud alkotni egy több perces zeneszámról:D Kíváncsi lennék milyen zenét hallgatsz, ha ez benned már így kialakult.
2016. jún. 24. 09:23
17/24 Inessential válasza:
Kérdező, ha nekem nem tetszik egy számnak az eleje, de a vége igen, akkor nem fogom hallgatni és folyton átpörgetni azt a részt.
18/24 Inessential válasza:
Ha nekem tetszik egy zene, akkor abba bárhova pörgetek bele, jó.
19/24 A kérdező kommentje:
Tudnál mutatni példát? Akár privátban.
2016. jún. 24. 09:33
20/24 anonim válasza:
Itt egy példa: Nem szerettem sosem az ilyen zenéket, de pl. ezt (és még egy párat) végig tudok hallgatni, mert tetszik (és nem a klipp miatt) : https://www.youtube.com/watch?v=NYhxaZXXwsg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!