Szerinteteg az mennyire gáz ha 19éves fiú vagyok de egy 15éves lányért vagyok oda? Lehet ebbol normalis kapcsolat vagy ez nem teljesen elfogadotz?

válasza:

válasza:

válasza:nem gáz, ha mindkét fél benne van. Nincs sok különbség.
Monduk engem egy 14 éves elküldött, amikor 21 voltam, teljesen érthető módon.
Másnap összejöttem egy nálam idősebbel véletlenül 😀

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Észre vettem hogy a teltebb lànyokhoz nem vonzódnak annyira a férfiak? Vagy csak én látom így? Ti férfiak mit gondoltok?Ti pl tudnátok szeretni egy nöt aki pl igy néz ki?
A történet. Nem rég megkeresett a volt tesi tanárom, hogy járjak edzésre. Mivel nem akartam én lenni a rossz, ezért elvállaltam. Ma meccsen kiderült, hogy nélkülem is bőven kivan a csapat. Én úgy gondoltam, hagyom a francba az egészet. Vannak helyettem más...
Eddig mindig jol mukodott,nem volt vele problema. Ma hajnalban viszont bulizni voltam a barataimmal,es egyszer csak eszrevettem hogy nem tudok irni a messengeren illetve a Facebook fiokomat sem tudom hasznalni. Eloszor kiad egy ikont a nevemmel,amire rakattintok,majd...
Úgy veszem észre,hogy manapság egyre többen dohányoznak,a fiatalok közül is rengetegen.Annak ellenére,hogy drága,egészségtelen,és számos helyen már tiltják.Olyan véleményt is egyre gyakrabban hallok,hogy valaki nem barátkozik vagy nem randizik olyan emberrel,aki...
22 éves lány vagyok. Mindig is nagyon nehezen tudtam kialakítani baráti kapcsolatokat, egyrészt nagy önbizalom hiányom van, másrészt családi dolgok miatt is sokat sérültem, a harmadik pedig hogy mindig másnak éreztem magamat a többiekhez képest a korosztályomban....
Szóval az van , hogy másfél éve összejöttem a mostani barátnőmmel. Az elején minden tökéletes volt, nagyon szerettük egymást, azonban mostanában én egy kicsit félek attól, hogy még fiatal vagyok de már ennyire elkötelezem magam egy lány melett. (most leszek 19) Az a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!