4 kávé meg ivása egy nap soknak számít?
Figyelt kérdés
4 kávét iszok egy nap, és sokat szorongok. Ha visszább fognám 3-ra, vagy 2-re akkor jobb lenne?
Gyógyszereket is szedek. Rivotril, Anaframil, Parnassan.
okt. 30. 16:11
11/15 anonim 

válasza:

válasza:Hát nekem nem sok, én ennél többet iszom, de nem szedek mellé gyógyszert, pláne nem nyugtatót. Miért iszod?m
12/15 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem nem sok. Függ attól is hogyan iszod.
13/15 anonim 

válasza:

válasza:* Négy kávé megivása...
Soknak. Még egy is pont eggyel több az egészségesnél.
14/15 anonim válasza:
Én úgy tudok, hogy a 4 az már sok. Max 3-t szabad. Viszont, ha szorongsz és téged nyugtat, akkor ajánlom a koffeinmentest, mert igazából az a ludas. Mármint, ha többet innál, mint 3, akkor a második/harmadik kávé után csak koffeinmentest igyál. Vizsgaidőszakban mi is így csináltuk, mert a kávézás hangulata megvolt, így oldotta a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!