Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » 4 kávé meg ivása egy nap...

4 kávé meg ivása egy nap soknak számít?

Figyelt kérdés

4 kávét iszok egy nap, és sokat szorongok. Ha visszább fognám 3-ra, vagy 2-re akkor jobb lenne?

Gyógyszereket is szedek. Rivotril, Anaframil, Parnassan.

okt. 30. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Hát nekem nem sok, én ennél többet iszom, de nem szedek mellé gyógyszert, pláne nem nyugtatót. Miért iszod?m
okt. 31. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem sok. Függ attól is hogyan iszod.
okt. 31. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

* Négy kávé megivása...

Soknak. Még egy is pont eggyel több az egészségesnél.

nov. 1. 00:05
 14/15 anonim válasza:
80%
Én úgy tudok, hogy a 4 az már sok. Max 3-t szabad. Viszont, ha szorongsz és téged nyugtat, akkor ajánlom a koffeinmentest, mert igazából az a ludas. Mármint, ha többet innál, mint 3, akkor a második/harmadik kávé után csak koffeinmentest igyál. Vizsgaidőszakban mi is így csináltuk, mert a kávézás hangulata megvolt, így oldotta a feszültséget.
nov. 2. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem igen.
nov. 3. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!