Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi a pontos összetétele az...

Mi a pontos összetétele az Eduscho Family Invigorating & Strong Instant Classic terméknek és lehet tudni, hogy az instant kávé készítési eljárások közül a porlasztásos vagy a fagyasztva szárításos módszerrel készül?

Figyelt kérdés

A 'pontos összetétel' amennyiben nem ismert - mert úgymond titok - azzal az információval is nagyon elégedett lennék van-e benne valamilyen adalékanyag vagy 'csak kávéból' áll.

Előre is köszönöm a válaszokat!

nov. 8. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az összetétele csak kávé és fagyasztva szaritott
nov. 9. 05:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
nov. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Melyikben van több kalória?

A rendes kávéban (tejjel, cukor nélkül) vagy az instant kávéban ( tejjel és egy kicsi cukorral)

Instant tea mennyire hasonlít a rendeshez?

Úgy gondoltam adok neki egy esélyt. Sok köze azért gondolom nem lehet a valódihoz, max úgy mint a 3in1 kávénak a rendes kávéhoz.

Melyik a legfinomabb 3in1 instant kávé?

A kis tasakosokra gondolok, amiket csak elkeversz és ihatod is, mert van bennük már tejpor és cukor is. Nekem a Nescafé ízlik eddig a legjobban, a sajátmárkások olyan ízetlenek nekem.

Mi az az instant tea?

Még sosem láttam ilyet ezelőtt. Úgy kell elképzelni mint az instant kávét? És milyen?

Mennyi koffein lehet egy kiskanálnyi arabica instant kávéban?

Még a gyártó sem tudta megmondani, mert állítólag változó, de nem is milligramm-pontossággal érdekel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!