Mi a pontos összetétele az Eduscho Family Invigorating & Strong Instant Classic terméknek és lehet tudni, hogy az instant kávé készítési eljárások közül a porlasztásos vagy a fagyasztva szárításos módszerrel készül?
A 'pontos összetétel' amennyiben nem ismert - mert úgymond titok - azzal az információval is nagyon elégedett lennék van-e benne valamilyen adalékanyag vagy 'csak kávéból' áll.
Előre is köszönöm a válaszokat!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A rendes kávéban (tejjel, cukor nélkül) vagy az instant kávéban ( tejjel és egy kicsi cukorral)
Úgy gondoltam adok neki egy esélyt. Sok köze azért gondolom nem lehet a valódihoz, max úgy mint a 3in1 kávénak a rendes kávéhoz.
A kis tasakosokra gondolok, amiket csak elkeversz és ihatod is, mert van bennük már tejpor és cukor is. Nekem a Nescafé ízlik eddig a legjobban, a sajátmárkások olyan ízetlenek nekem.
Még sosem láttam ilyet ezelőtt. Úgy kell elképzelni mint az instant kávét? És milyen?
Még a gyártó sem tudta megmondani, mert állítólag változó, de nem is milligramm-pontossággal érdekel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!