Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szoktatok energiaitalt (vagy...

Szoktatok energiaitalt (vagy más néven encsi üccsit) inni?

Figyelt kérdés
ápr. 8. 08:34
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Egyszer egy a Magas-Alpokban dolgozó túravezetőt (aki több napos túrákat vezet) megkérdeztek, hogy mi adja vissza legjobban az elveszett energiát. Azt mondta, hogy az általa vezetett turisták hordják a mindenféle energiaitalokat meg műzli-szeleteket, ilyesmiket, de szerinte a szalonna meg a sör. Egyetértek vele :-)
ápr. 8. 09:19
 2/31 A kérdező kommentje:
#1 Nos a sör belőlem más hatásokat vált ki. 😆
ápr. 8. 09:21
 3/31 anonim válasza:
84%
Nem
ápr. 8. 09:21
 4/31 anonim ***** válasza:
70%

"#1 Nos a sör belőlem más hatásokat vált ki. 😆"

Igyál alkoholmentest, van egy csomó ami sportolás után is kiváló, mert izotónikus. Én is olyat iszom, nem iszom alkoholt.

Életemben talán 2 red bullt ittam meg energia italok közül, de abszolút nem jött be és ahhoz képest drága is.

ápr. 8. 09:35
 5/31 anonim ***** válasza:
62%

Nem, soha. Baromi károsnak gondolom. Amikor napi szinten látom fiatalok meg kevésbé fiatalok kezében, legszívesebben kiütném. Undorodom a szagától is.

Az első írta a legjobban, a szalonna/hús - fehérje, a sör - szénhidrát visszatöltés. Az energiaital üres kalória, csak a pörget, amikor már pihennie kellene a szervezetnek, vagy legalábbis energiát visszatölteni.

ápr. 8. 09:37
 6/31 A kérdező kommentje:
#5 A kiütés szerintem túlzás, de értem mit mondasz.
ápr. 8. 09:44
 7/31 anonim ***** válasza:
24%
cukrozott lónyál. ezért nem iszok se kólát, se ilyen energiaitalokat. ha meg pörögni akarsz igyál 1 rendes kávét, az tartalmaz koffeint meg antioxidánsokat, sokkal egészségesebb.
ápr. 8. 09:58
 8/31 anonim ***** válasza:
72%
Semmivel nem károsabb, mint egy sima üdítő. Ugyanolyan cukros lónyál. Csak van benne koffein is. Ami önmagában nem káros, legfeljebb gyerekeknek. Vagy felnőtteknek is akkor, ha délután fogyasztod, mert még ha tudsz is aludni tőle, akkor is rosszabb minőségű alvás lesz.
ápr. 8. 10:20
 9/31 anonim ***** válasza:
80%
De ha jól megcukrozod a kávédat ugyanott vagy szinte, az antioxidánsokat kivéve.
ápr. 8. 10:21
 10/31 anonim ***** válasza:
69%
sose hallottam még ''encsi üccsi''-nek. Amúgy nem szoktam, nagyon káros!
ápr. 8. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Hány évesen kezdtetek el energiaitalt inni?

Én 6.ba kezdtem el inni. Először csak apukamtol kaptam egy kortyot. Aztán suliból hazafelé osztálytársaimmal osszedobtuk a pénzt egy hellre. 4-en 5-en eliszogattuk utána barátnőmmel 2en aztán egyedül vettem magamnak. Azóta szoktam inni. Olyan válaszokat nem kérek hogy ez nem egészséges.

Kávé vagy energiaitalok?

Melyik lenne érdemesebb inni?

Miért nem szabad inni kismamáknak a hellt vagy bármelyik energiaitalt?

Megnéztem a xixo tuti fruity és a hell összetevőit és minden ugyan az kivéve a koffeint mert ugye a xixo nem tartalmaz. Babatervezes előtt állunk és alternatívaként kezdtem el inni. Viszont halottam azt h kávét ihat a kismama de csak mértékkel. Gondoltam van valami más...

Hell-et inni mióta divat?

Azon hogy az emberek már ilyeneket is a személyiségük részének tekintenek már meg sem botránkozok csak azt nem értem hogy az energiaitalok közül miért épp a Hell. Én a Magyarországon kapható több tucat energiaital közül kb. 2-3-at tudok ízre megkülönböztetni a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!