Szoktatok energiaitalt (vagy más néven encsi üccsit) inni?

válasza:

válasza:"#1 Nos a sör belőlem más hatásokat vált ki. 😆"
Igyál alkoholmentest, van egy csomó ami sportolás után is kiváló, mert izotónikus. Én is olyat iszom, nem iszom alkoholt.
Életemben talán 2 red bullt ittam meg energia italok közül, de abszolút nem jött be és ahhoz képest drága is.

válasza:Nem, soha. Baromi károsnak gondolom. Amikor napi szinten látom fiatalok meg kevésbé fiatalok kezében, legszívesebben kiütném. Undorodom a szagától is.
Az első írta a legjobban, a szalonna/hús - fehérje, a sör - szénhidrát visszatöltés. Az energiaital üres kalória, csak a pörget, amikor már pihennie kellene a szervezetnek, vagy legalábbis energiát visszatölteni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én 6.ba kezdtem el inni. Először csak apukamtol kaptam egy kortyot. Aztán suliból hazafelé osztálytársaimmal osszedobtuk a pénzt egy hellre. 4-en 5-en eliszogattuk utána barátnőmmel 2en aztán egyedül vettem magamnak. Azóta szoktam inni. Olyan válaszokat nem kérek hogy ez nem egészséges.
Idaig nem vette eszre senki, hogy ez nem normalis?
Melyik lenne érdemesebb inni?
Megnéztem a xixo tuti fruity és a hell összetevőit és minden ugyan az kivéve a koffeint mert ugye a xixo nem tartalmaz. Babatervezes előtt állunk és alternatívaként kezdtem el inni. Viszont halottam azt h kávét ihat a kismama de csak mértékkel. Gondoltam van valami más...
Azon hogy az emberek már ilyeneket is a személyiségük részének tekintenek már meg sem botránkozok csak azt nem értem hogy az energiaitalok közül miért épp a Hell. Én a Magyarországon kapható több tucat energiaital közül kb. 2-3-at tudok ízre megkülönböztetni a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!