Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Kapszulás kávéfőzőből, melyek...

Kapszulás kávéfőzőből, melyek a legelterjedtebbek, melyekhez a legkedvezőbbek az utángyártott kapszulák ára?

Figyelt kérdés

Én magam is megtalálom a neten a kapszulás kávétípusokat, de érdekelne, tapasztalati összehasonlító vélemény ezekről.

Jómagam csak a Nespresso classic verziót ismerem. Ehhez képest, kapszula költség, ill. kávéfőzési minőség tekintetében van hasonló, esetleg jobb választás?

ápr. 8. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Aldi és Lidl sajátmárkásai is jók és olcsók. Minden márkának van több erősségű, egyéni ízlés kérdése...
ápr. 8. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsi, te gépet akarsz, a DeLonghi az tökéletes.
ápr. 8. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nespresso és Dolce Gusto szokott lenni mindenből szinte. Azokat elég összehasonlítani. Szerintem egyébként a Nespresso jobb is, és a legolcsóbb kapszulák is ahhoz vannak.
ápr. 8. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nespressohoz van a legnagyobb választék.
ápr. 8. 18:35
 5/7 anonim válasza:
100%
Dolce Gusto-m van, szeretem. Sok választék van a kapszulákból!
ápr. 8. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nespressot találtam a legjobbnak ár/érték arányban,sok hozzá a különböző kapszula.
ápr. 9. 08:06
 7/7 A kérdező kommentje:

A Nespresso classic-ot kedveljük, de mostani áttanulmányozás után izgalmas a Dolce Gusto választék, a különböző folyadék mennyiségű Dolce Gusto kávék/italok választási lehetősége. Olykor előkerül itthon a kotyogós főző is, tehát a szemes és daráltkávé. Ezek miatt az én választásom egy kombinált kávéfőzőre esett, amely ezeket mind tudja, sőt 5 az 1-ben.

Amikor régebben a Nespresso classic főzőt vásároltuk, még nem voltak ilyen kombinált gépek, nem is nagyon követtük az újabb és újabb megoldásokat, most meglepetésként ért, hogy léteznek ilyen kombi gépek. Nagyon megtetszettek!

ápr. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Mi lehet a baj?

Van egy utángyártott wii remotém, amiben nemrég, kb. egy hete cseréltem elemet. Viszont 6 óra és 52 perc játék után lemerült. (Nem egyszerre játszottam ennyit, összesen volt ennyi az elmúlt 1 héten.) Gugli szerint 20-30 órát bírnia kéne. Mi lehet a baj?

Melyik az a Canon LP E-17 utángyártott akkumulátor, ami az eredeti gyári Canon töltővel is tölthető?

Több helyen is ahol néztem utángyártott akksit azt írta, hogy nem biztos, hogy lehet a gyári töltővel tölteni. Ezért kérdezném, hogy valaki vett-e már olyan utángyártott akksit, amit tud tölteni a gyári töltővel? Ha igen milyen típus?

A gyakorlatban hogyan kezelik a rendőrök az utángyártott kipufogóval szerelt motorokat?

Vettem egy kipufogódobot a motoromra. Nem E-jeles, sőt kifejezetten rajta van, hogy FOR RACING USE ONLY (ezt eltűntettem róla). Tehát ez nem közútra való, de ha jól tudom hiába raksz fel E-jeles dobot, ha nincs bejegyezve a forgalmiba ugyanúgy illegális átalakítás,...

Stihl FS 38-as szegélynyíróhoz érdemes megvenni a gyári egy gyűrűs dugattyút, vagy jobb a két gyűrűs utángyártott?

Nem utolsó szempont, hogy az utángyártott harmadannyiba is kerül. Bár lehet elég volna csak egy gyűrűt cserélni, mert a dugattyút nem látom kopottnak, látszanak az esztergálás nyomai, szépen illeszkedik a hengerben, semmi lötyögés, csak a kipufogó oldalon kicsit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!