Andras 2706 kérdése:
Alkoholmentes sörhoz mit szoltok skacok? 😂
Figyelt kérdés
Alkoholmentes,sör2016. júl. 5. 07:45
1/9 szántóvető válasza:
telehányom a monitort ha rágondolok.
2/9 Alain Delon válasza:
Mindenki azt iszik, amit akar.
4/9 Trafó1 válasza:
Sokféle létezik , az ízesítetteket nem említeném mert azoknak gyakorlatilag már alig van közük a sörhöz, aztán vannak a próbálkozások hátha sikerül sörízűt csinálni de nem igazán sikeres ez a vonal sem, talán még a Dreher-nek van egy fajtája ami kb, ez a dreher 24 ízesítetlen , de az igazság az, hogy tényleg csak a guminő hasonlathoz érünk vissza ebben a témakörben ha valamilyen módon megszeretnénk fogalmazni egy értelmes álláspontot.
5/9 Koplárovics Béci válasza:
Az első lépés a guminő felé...
6/9 anonim válasza:
Nem sok jót hallottam róluk, sört pedig részben az alkoholtartalma miatt iszom, úgyhogy a kíváncsiságom egyelőre nem nyilvánult meg eme irányban.
7/9 anonim válasza:
Nem értem mi yan vicces ezen. Sok ember van pl. Szív, máj, vesebetegek, akik nrm fogyaszthatnak egy csepp alkoholt sem. Ettől még szerethetik a sör ízét szerintem...
8/9 anonim válasza:
Annyit,hogy a citromos sor kivaloan megy a kalinkahoz 😂
9/9 Trevor. válasza:
Azt, hogy dobd ki a p¡csába és igyál rendeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!