Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért édes a frissen facsart...

Miért édes a frissen facsart narancs?

Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 01:20
 1/5 anonim válasza:
27%
A narancslé amit veszel a boltban valójában nem narancslé, hanem narancs sűrítmény (kiszárítják a narancsot és utána leörlik porrá) vizzel és cukorral higítva; hiszen nincs annyi narancs ültetvény a világon, mint dobozos nl.
2018. jan. 2. 03:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

#1: rendben, de ez nem válasz a kérdésre, hanem mellébeszélés.


Ilyen cikkeket ajánlok inkább olvasásra:

[link]


[link]


A narancs 9-10%-a cukor = 2 dl vízben 20g cukor = 1 pohár vízben 1 púpozott evőkanál cukor. Ettől érdes.

2018. jan. 2. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Hogyhogy miért édes?

Pont annyira édes, mint a narancs, amiből készíted.

Csak töményen élvezed a lét, a rostokat nem eszed hozzá.

Ha azt kérdezted volna, hogy "Miért édes a frissen facsart citrom?", azon már el kellett volna gondolkozni.

2018. jan. 2. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Azért, mert a levében benne van az összes cukor, és nem tompítja, és változtatja meg az ízét a sok szárazanyag.
2018. jan. 4. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Azért, mert érett narancsból facsarták frissen.
2018. jan. 4. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!