Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy olcsó cuvée-hez hol...

Egy olcsó cuvée-hez hol termelnek jobb alapanyagot: a Duna-Tisza közén, vagy a Felső-Magyarországi tájegységen?

Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

A cuvée egy kevert bor. Pont azért házasítják, mert mindegyik alap borának valamelyik tulajdonságát kompenzálni kell valamivel.

Pláne az olcsó kategória szól erről, hogy ami külön-külön eladhatatlan, az összeöntve akár jó is lehet.

Innentől pedig teljesen értelmetlen a kérdés, hiszen egy olcsó árkategórián cuvée alapanyag, az opnt azért kerül vuée-be, mert önállóan nem jó.

Úgyhogy a válasz a kérdésedre: Tökéletesen mindegy.

2019. aug. 23. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Az alföldi jóval olcsóbb a rossz híre miatt.De semmivel sem rosszabb.A rezisztens fajták most kb 30 ft lesz(pl.a bianka)
2019. aug. 23. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!