Jojo1200 kérdése:
Zöldalmából lehet pálinkát főzni?
Figyelt kérdés
Ha igen,hogy cefrézzem és várnom kell vele még a leszedés után hogy utóérjen? Az válaszoljon aki ért is hozzá.2019. nov. 20. 21:03
1/9 anonim válasza:
mindenből lehet aminek van cukortartalma. Ez most a zöldalma nevű fajta vagy alma ami még nincs beérve? gondolom előbbi. Az beérve sárgás színű lesz. Várj vele míg beérik,mert a) jobb íze lesz a végterméknek b) sokkal több lesz a végeredmény
Még nem ittam ebből a fajtából készült alma pálinkát de magának az almának eléggé jellegtelen íze van,szerintem a pálinkája se egy nagy kaland.
Cefrécni meg úgy,hogy ledarálod az egészet. Elég kevés levet ad az elején így kell bele pektinbontó is meg némi víz.A vízben oldj fel némi gyümölcscukrot és azt oltsd be élesztővel.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.még én sem csináltam zöldalmaból,de megpróbálom.
2019. nov. 20. 21:37
3/9 anonim válasza:
ha eszedben lesz akkor majd írd már be ide annak idején,hogy milyen lett.
5/9 mindentudó99 válasza:
Egész illatos 6amatos fajtának kell lenni hogy jó legyen. Egyèbként tényleg nem nagy szám. Az ilyesmit én régi motorizált cukorrépadarálón minenképp ledarálom.
6/9 anonim válasza:
Volt kollegám csinalt zöldalma pálinkát, az nagyon jó ízű volt.
7/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam. Finom ,illatos pálinka lett belőle.
2019. dec. 8. 23:23
9/9 anonim válasza:
kösz,hogy megírtad! örülök,hogy jól sikerült. Meg másoknak is értékes infó lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!