Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen az Alkoholmentes élet ?

Milyen az Alkoholmentes élet ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy 22 éves lány vagyok, aki egy jogi egyetemre jár + mellette dolgoztatok is. Nem iszok mindennap, sőt heteket hónapokat kihagyok.

De ha egyszer iszok az kontrollvesztésig iszom ( ez kb 3 havonta fordul elő. Streszes az életem, de nyilván másnak rosszabb is. Tanácsot kérnek hogy akik esetleg ebbe a cipőbe járnak, hogy buliznak kapcsolnak ki

2025. márc. 12. 22:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%

Felelősségem van, ha elengedem magam oda a jövőm. Én mérnök hallgató vagyok, dolgozom mellette, teljesen munkaidőben így igazából hétvégente kapcsolatra megy el. Maradék időben kikapcsolódok.

De igazából nincs időm, sem energiám már megfogni a vodkás üveget, mint tiniként.

De ez élethelyzet függő, ha otthon finanszíroznak azért teljesen más szituáció, mintha magadat kéne ellátnod. Ezáltalán lehet, mi hasonló korban járunk, tanulmányokkal stb. de máshogy fogjuk fel az egészet.

2025. márc. 12. 22:49
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
3 havonta iszol és ilyen kérdést teszel fel? Ha naponta innál akkor érteném, de erről te is bőven tudsz mesélni milyen alkohol nélkuli élet.
2025. márc. 12. 23:24
 3/17 anonim válasza:
100%

A 3 hónap tényleg nem vészes, én inkább a kontrollveszteség miatt aggódnék, mi van ha kirabolnak / erőszakoskodnak veled. Az ilyen emberek a szórakozóhelyek mellett este mindig megtalálhatók.

Húzz magadnak egy fix határt az adott bulira, hogy mennyi piánál hagyod abba, mondd esetleg barátnőidnek is, hogy szóljanak rád. Állíts ébresztőt a telódon, hogy mikor indulj haza stb...

2025. márc. 13. 01:20
 4/17 jpeacefuler ***** válasza:
86%
Hogy milyen az alkoholmentes élet? Fogalmam sincs. 😆
2025. márc. 13. 06:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen csak ez a baj. Már barátom is észrevette rajtam. 10/8-ig kontrollvesztésig jutok, hiaba nem iszok mindennap.
2025. márc. 13. 07:15
 6/17 A kérdező kommentje:

Egyébként nem is járok bulizni. Es rengetegszer letettem mar, mert nem erzek kesztetest arra hogy igyak.

Egyszeruen ha elkezdek nem birom abbahagyni. ( kifordulok magambol, es azokat veszitem el akiket nem akarok. Mas lesz a személyiségem

2025. márc. 13. 07:18
 7/17 A kérdező kommentje:
És többször próbaltam meghúzni. 1-2x ment, tökre örültem. De megint nem
2025. márc. 13. 07:20
 8/17 anonim válasza:
75%
Az öcsém is ilyen volt. Aztán rájött, ez milyen gáz, azóta egyáltalán nem iszik alkoholt. Jól elvan nélküle is.
2025. márc. 13. 07:25
 9/17 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló. És neki mennyi idő volt mire rájott es mik törtentek? Mit vetettek észre rajta?
2025. márc. 13. 07:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Édekelne tényleg mert kezdek aggódni magam miatt. Persze én tobb hónapig megtudom állni, vagy hétig de megint volt egy alkalom és minden kiesett.
2025. márc. 13. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!