Miért olyan olcsó a Varga óvörös barrique?

válasza:Fel van tüntetve, 12,5 %-os .
Pont tegnap vettem és szerintem is finom .
Azt viszont nem tudom miért ilyen olcsó .

válasza:Lehet újra marták a hordót és így olcsóbb, többször használják a hordót.
Amúgy is Varga eléggé alja a hazai.boroknak

válasza:A barrique bor nem automatikusan drága, hanem csak általában nem nagy üzlet olcsó barrique bort csinálni, már csak azért sem, mert az ezerforintos célközönség általában leszarja, hogy barrique vagy nem.
Szinte akármilyen bort bele lehet tölteni abba a bordóba, és ahogy az utolsó írja, egy újrahasznosított vacak hordóban amúgy nem nagy költség "ottfelejteni" 6 hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
alap dolgokon a youtube-ot, netflixet értem. A keretem nagyon max 70k. de a legjobb ha 50k alatt maradunk
Igazából egy noname kütyüről van szó, még régebben kaptam ajándékba, de nem használtam, mert nekem van, most úgy döntöttem ha már azt úgysem használom aķkor elajándékozom egy ismerősömnek akinek nincs, de szeretne egyet, viszont így már nem hiszem, hogy örömet tudok...
Az Engwe L20 tetszik nagyon, ami forintban kb 500 ezer. Tudok ebben az árban jobb tulajdonságokkal rendelkező ebiciklit venni, vagy mind kb ezen a szinten van?
PS 5-höz keresek egy megfizethető hdmi 2.1-es monitort ami minimum 120 hz és 1440p! Előre is köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!