Normális ha valaki mindennap megiszik egy doboz sört?

Dehogyis!
Ez olyan, mintha az ember mindennap megeszik egy kocka csokit, mert szereti
A sörben egyrészt kevés az alkohol
Másrészt egy alkoholista balhét csapna, ha kimarad
Az meg, hogyha a haverokkal iszik néha, szintén teljesen normális, főleg ha nem matt részegre issza magát:D

Normális .
Persze, majd jönnek a kommentek, hogy alkoholista meg stb... Mert minden nap iszik .
De szerintem napi 1 sörrel nincs semmi baj .

2
Majdnem megírtam hogy hülye vagy te erre senki nem mondaná, hogy alkoholizmus
Erre basszus:DDDD Megint képen köpött az emberiség, hogy még hiszek benne, hogy nem állt be az agyhalál, ó, én naiv
Mert napi egy sörrel egy alkoholista valaki, pláne, hogy leszögezték, hogy ha nem kapja meg a napi egy sört az se rázza meg, tisztelt 3, a függőségek alapja az elvonási tünet. Ez így csak olyan mintha mindennap.. nemtudom, te eszel egy almát, mert te nagyon szereted az almát. Attól még te nem leszel almafüggő, csak szereted az almát, ezért ha megteheted, élsz egy kevéssel. Ez pontosan ugyanaz, pláne, hogy ami alkohol a sörben van az elhanyagolható mennyiségű, hát alig van benne több mint egy pohár vízben (kis túlzással) meg se érzek 1 dobozt pedig nem bírom az alkoholt

Hogyha nem zavar, hogy akár napok is kimaradnak, akkor semmi baj.
Viszont aggasztó, hogy minden nap muszáj vagy sörözni - ez függőség, akkor is, hogyha nem hullarészegre iszod magad.
Értelmes ember mondjuk megiszik hetente egy-két pohár bort, vagy még annyit sem, de nem minden nap sörözget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!