Az alkoholisták mennyit isznak egy nap ? Van aki megiszik akár 2-3 liter bort is ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:2-3 litert!?
Van aki többet, mondjuk a dupláját! Amiket itt írtak előttem, azok gyerekek, messze vannak az igazi alkohol fogyasztóktól!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Így van! Az az alkoholista, aki nem tud meglenni nélküle, akinek, ha nem kapta meg az adagját, máson nem tud járni az agya, amíg azt meg nem kapta! Az lehet csupán napi 2dl pálinka! Ha enélkül nem tud meglenni, már alkoholista!
Szóval nem a mennyiség teszi! Hanem a függőség mértéke! Ha esz a fene, hogy megigyál valamit, akkor az már függőség, és így alkoholizmus!

válasza:Ismerek olyat, aki boról 5 liter fölötti mennyiséget is képes benyelni, de meg is látszik rajta.
Egy másik példa egy öreg bácsi, aki már 80 év fölött volt, amikor megismertem.
Egyedül élt reggel elindult, voltak kedvenc kocsmái, ahová betért beszélgetni, közben iszogatott, főleg töményet, amit magának rendelt, bem arra ment rá, hogy mások meghívják.
Estére volt benne egy liter, de soha nem láttam látványosan részegnek.
Ivott minden nap, de közben értelmesen elbeszélgetett a többiekkel, nem akart otthon ülni egyedül.
Ő a jó példa, tudnék írni sok rosszat, az alkoholisták sem egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!