Alkoholista vagyok, hogyha 50 éve minden nap megiszok egy deci vörösbort?
Figyelt kérdés
Vacsora után. Ha kimarad mert vezetek este vagy van valami családi programom akkor nem tudok elaludni, illetve az emésztésem is összeomlik. Puffadok, teltségérzetem van kb. egész este, a kedvem is rosszabb.okt. 14. 17:32
2/16 anonim 

válasza:

válasza:Egy deci vörösbort még megérezni sem lehet. Esetleg egy tinilánynak éhgyomorra. Ez inkább csak cselekvés függőség, mint valami babona, és ez miatt van rossszabb kedved, bemagyarázod magadnak, hogy elmaradt és hiányzik.
4/16 anonim válasza:
Igen, az vagy. Legalábbis illik rád a definíció.
De ennyitől bajod nem lesz, meg nem hiszem hogy probléma. Egészségedre!
5/16 anonim 

válasza:

válasza:Érdekes, hogy mostanában, minden nap van egy ilyen kérdés...(múltkor 3 doboz sörr, 1 pohár sör...stb...? Mire leírjuk, hogy igen, ez alkoholizmus, erre felháborodik, és persze mindenki más a hülye. Lapozzunk.
7/16 anonim 

válasza:

válasza:Meg felettébb gyanús, hogy 50 éve... jah persze... kamukérdés.
8/16 anonim 

válasza:

válasza:#7 Képzeld, 70 felett is vannak emberek, akik akár a netet is használják.
Egyébként mi is úgy tanultuk, hogyha nem tudsz meglenni a napi megszokott mennyiséged nélkül, akkor az vagy.
9/16 anonim 

válasza:

válasza:jah és 70 felett, 2025 október 14-én pont az jut eszébe 50 év piálás után, hogy ezt most megkérdezem a gyakorin, mert az idősek pont ezt szokták:D hagyjuk már:D ne legyél már ilyen naív.
10/16 anonim 

válasza:

válasza:A fogalmazáson, helyesíráson is látszik, hogy kamukérdés, nem egy 70 feletti ember írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!