Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az igaz, hogy a fedél nélküli...

Az igaz, hogy a fedél nélküli felebarátaink (hajléktalanok) képesek ,,megszelídíteni" a fagyállót, azaz olyan helyen, olyan módón és pont annyi ideig tárolni, amely miatt alkalmas emberi fogyasztásra (olcsó rozé alternatíva), esetleg szemmosásra?

Figyelt kérdés

Az utóbbi (szemmosásos) esetet a saját két szememmel láttam két hete!

NEM akarom kipróbálni, csak elméleti a kérdés!

dec. 23. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

QAbból alkoholt csak laboratóriumi körülmények között lehet desztillálni.

Ám rengeteg víz és minimál fagyálló elfogyasztása berúgásos állapotot okoz, és hát szemmosásra is jó.

dec. 23. 00:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Jézusom!
dec. 23. 00:45
 3/5 A kérdező kommentje:
De én hígitalanul láttam.
dec. 23. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azt a fickót akkor láttad utoljára :D

Ha a fogyasztásától esetleg nem dobta fel a talpát, a szemmosástól tuti megvakult és leesett valahonnan vagy valahova :D

dec. 23. 00:52
 5/5 A kérdező kommentje:
XD
dec. 23. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

A Kalinka vodka tényleg nem tartalmaz sem cukrot, sem ásványi anyagot csak ioncserélt vizet és etanolt? Alkalmas lehet bakelit lemez tisztítására?

Jelenleg gyógyszertári alkohol és desztillált víz keveréklel tisztítok, de arra gondoltam, ez ugyan az és olcsóbb.

Az ilyenféle 50 literes műanyag ballonok alkalmasak e borkészítéshez (hogy ebben forrjon ki a bor)?

Nem oldódnak ki belőle valamiféle olyan anyagok amik nem kívánatosak például a borban?

A gyógyszertári alkohol alkalmas emberi fogyasztásra?

A nálunk nem kapható everclear-t szererném vele helyettesíteni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!