Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Royal vodka 5400 ft tér...

Royal vodka 5400 ft tér literje olcsó?

Figyelt kérdés
márc. 11. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Nem. A LIDL-ben kb 3.600 körül van.
márc. 11. 13:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Az fél literes nem egy
márc. 11. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsi! Diszlexiás lettem. Rosszul olvastam, hogy 5400 Ft-ért szöveget.
márc. 11. 13:52
 4/8 Phoney ***** válasza:
90%
Elég jó. 5400/literért a legtöbb helyen már a noname legolcsóbb vodkákat sem adják, csak ha akciósak.
márc. 11. 14:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Volt karácsonyi környékén egy tesco akció csak már nem emlékszem hogy mennyi volt
márc. 11. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem olcsó, csak kedvező ára van.
márc. 11. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem sok, jó ár.
márc. 12. 08:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokszor a Finlandiát leakciózzák 6 ezer / literre, na az már sokkal kedvezőbb. Egyszer sikerült 5500-ért is vennem, na ahhoz képest az a büdös Royal… Max ingyen csúszna le.
márc. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Melyik olcsó, noname, dobozos sörnek van magas komló- vagy élesztőtartalma?

Nagyon bevált nekem egy olcsó, noname, dobozos sör évekkel ezelőtt lábáztatásra (levitte az összes bőrkeményedést), amit a Pennyben vettem, de sajnos nem emlékszem a nevére. Más sörök azóta nem váltak be. Fehér / világoskék (?) dizájn, talán 69, 89, 99 Ft...

Az igaz, hogy a fedél nélküli felebarátaink (hajléktalanok) képesek ,,megszelídíteni" a fagyállót, azaz olyan helyen, olyan módón és pont annyi ideig...

Az utóbbi (szemmosásos) esetet a saját két szememmel láttam két hete! NEM akarom kipróbálni, csak elméleti a kérdés!

Sauska borból az összes finom vagy vannak ajánlottak és nem ajánlottak?

Berúgni érdemes egy sauskától vagy pocsekolas s inkabb egy pohár satuska, utána egy liter olcsó bor? 🍷

Miért olyan olcsó a Varga óvörös barrique?

A Barrique borok derágák, de a 2020-as évjárat is csak 1000Ft Vargáéknál. Mondjuk nincs feltüntetve a alkohol %, ez azért fura. Ezt leszámítva amúgy finom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!