Hol olcsó a sör ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:5
Üvegesben sincs olcsóbb. Ebben szinte biztos vagyok. Mert már egyre kevesebb sört kapni üveges változatban is.

válasza:

válasza:

válasza:Hát nem tudom, nekem az a meggyőződésem, hogy 200 forintból (amiből 42 forint ÁFA) egyszerűen nem lehet normális sört készíteni. Legalább relatíve normális anyagokból készült, nem kukoricadarás, azaz emberi fogyasztásra alkalmas sör 300-350 forint alatt nincs. Ami árban ez alatt a szint alatt van, azt nagyon meg kell nézni miből és hogyan van összekotyvasztva.
Én nagyon szeretem a sört, de csak a jó sört. Mindenáron nem kell. Ha csak 500 forintom van rá, akkor ennyiből legyen inkább inkább egy normális, mint két rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon bevált nekem egy olcsó, noname, dobozos sör évekkel ezelőtt lábáztatásra (levitte az összes bőrkeményedést), amit a Pennyben vettem, de sajnos nem emlékszem a nevére. Más sörök azóta nem váltak be. Fehér / világoskék (?) dizájn, talán 69, 89, 99 Ft...
Az utóbbi (szemmosásos) esetet a saját két szememmel láttam két hete! NEM akarom kipróbálni, csak elméleti a kérdés!
Berúgni érdemes egy sauskától vagy pocsekolas s inkabb egy pohár satuska, utána egy liter olcsó bor? 🍷
A Barrique borok derágák, de a 2020-as évjárat is csak 1000Ft Vargáéknál. Mondjuk nincs feltüntetve a alkohol %, ez azért fura. Ezt leszámítva amúgy finom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!