Hol olcsó a sör ?

Figyelt kérdés
ápr. 27. 12:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
A sörgyár boltjában.
ápr. 27. 13:05
 2/19 anonim ***** válasza:
22%
Boltban vagy már ott sem. A meggyes sör is kisebb botrány lett.
ápr. 27. 13:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Úgy értem Aldiban jelenleg 179 Ft 4,9%. Tűrhető. Tud valaki ennél olcsóbbat?
ápr. 27. 14:18
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Annál olcsóbbat már nemigen fogsz kapni.
ápr. 27. 15:45
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
179 Ft nagyon jó ár. A legtöbb boltban 300-400 Ft körül mozog a dobozos sör. Üvegesben lehet van olcsóbb, de én dobozosat szoktam inkább venni.
ápr. 27. 15:57
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

5

Üvegesben sincs olcsóbb. Ebben szinte biztos vagyok. Mert már egyre kevesebb sört kapni üveges változatban is.

ápr. 27. 16:55
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
én azon csodálkozom hogy 200 alatt még kapni oO szupermarketes is ha van már 200ra akciózva az jónak számít
ápr. 27. 20:46
 8/19 A kérdező kommentje:
Ma csak 205 és 209 forintért voltak. Mármint a legolcsóbb. Ugyanott. Úgy néz ki a 179 hétvégi akció volt
ápr. 27. 22:49
 9/19 anonim ***** válasza:
8%
Inflácio már a sört is elérte. Sokkal jobban megéri már otthon erjeszteni dolgokat inkább.
ápr. 28. 06:57
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom, nekem az a meggyőződésem, hogy 200 forintból (amiből 42 forint ÁFA) egyszerűen nem lehet normális sört készíteni. Legalább relatíve normális anyagokból készült, nem kukoricadarás, azaz emberi fogyasztásra alkalmas sör 300-350 forint alatt nincs. Ami árban ez alatt a szint alatt van, azt nagyon meg kell nézni miből és hogyan van összekotyvasztva.

Én nagyon szeretem a sört, de csak a jó sört. Mindenáron nem kell. Ha csak 500 forintom van rá, akkor ennyiből legyen inkább inkább egy normális, mint két rossz.

ápr. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik olcsó, noname, dobozos sörnek van magas komló- vagy élesztőtartalma?

Nagyon bevált nekem egy olcsó, noname, dobozos sör évekkel ezelőtt lábáztatásra (levitte az összes bőrkeményedést), amit a Pennyben vettem, de sajnos nem emlékszem a nevére. Más sörök azóta nem váltak be. Fehér / világoskék (?) dizájn, talán 69, 89, 99 Ft...

Az igaz, hogy a fedél nélküli felebarátaink (hajléktalanok) képesek ,,megszelídíteni" a fagyállót, azaz olyan helyen, olyan módón és pont annyi ideig...

Az utóbbi (szemmosásos) esetet a saját két szememmel láttam két hete! NEM akarom kipróbálni, csak elméleti a kérdés!

Sauska borból az összes finom vagy vannak ajánlottak és nem ajánlottak?

Berúgni érdemes egy sauskától vagy pocsekolas s inkabb egy pohár satuska, utána egy liter olcsó bor? 🍷

Miért olyan olcsó a Varga óvörös barrique?

A Barrique borok derágák, de a 2020-as évjárat is csak 1000Ft Vargáéknál. Mondjuk nincs feltüntetve a alkohol %, ez azért fura. Ezt leszámítva amúgy finom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!