Hol olcsó a sör ?

Figyelt kérdés
ápr. 27. 12:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Valoszínű igazad van.
ápr. 28. 10:11
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

10

Hát a Tescóban a Rastinger jóval 300 forint alatt van. 230 Ft. De gyakran leárazzák olcsóbbra. Van, hogy 200 Ft alá.

Aztán a Lidlben az Argus söröket szokták leárazgatni rendszeresen. Argus Lager, Maestic..De ott most a Perlenbacher Pils 199Ft.

És ezek egyikében sincs kukorica. Persze egyik sem csúcsminőség. De az árukhoz képest egész jó, iható sörök.

ápr. 28. 18:01
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
aki írta a kukoricát az valami régi tag lehet, ugyanis régebben volt ismertetőjel az ha egy sörben van akkor az szar. mostanra sokan elhagyták már, de az a gond hogy sajnos mostmár anélkül is készülnek rossz sörök
ápr. 28. 18:06
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Én olcsóbban vagyok...

Gondolom, vedelni akarsz és berúgni ezerrel. Ehhez nyilván kell a kommersz pia, jó nagy adagban.

ápr. 28. 18:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Pennyben most 199 Ft valamilyen sör
ápr. 28. 21:05
 16/19 A kérdező kommentje:

[link]

Königsbrau , 4,5%, 2 db-tol 199. Ezt még nem ismerem.

Az Aldiban most 209 az ami hétvégén ,199 volt, és 205-ert van két másik kicsit gyengébb 4,9 helyett 4,5%

ápr. 29. 04:44
 17/19 A kérdező kommentje:

Elírtam

Az Aldiban most 209 az ami hétvégén ,*179 volt, és 205-ert van két másik kicsit gyengébb 4,9 helyett 4,5%

ápr. 29. 04:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Aldi, Lidl, Penny saját márkás sörök.
ápr. 29. 14:07
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Indiában.
ápr. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik olcsó, noname, dobozos sörnek van magas komló- vagy élesztőtartalma?

Nagyon bevált nekem egy olcsó, noname, dobozos sör évekkel ezelőtt lábáztatásra (levitte az összes bőrkeményedést), amit a Pennyben vettem, de sajnos nem emlékszem a nevére. Más sörök azóta nem váltak be. Fehér / világoskék (?) dizájn, talán 69, 89, 99 Ft...

Az igaz, hogy a fedél nélküli felebarátaink (hajléktalanok) képesek ,,megszelídíteni" a fagyállót, azaz olyan helyen, olyan módón és pont annyi ideig...

Az utóbbi (szemmosásos) esetet a saját két szememmel láttam két hete! NEM akarom kipróbálni, csak elméleti a kérdés!

Sauska borból az összes finom vagy vannak ajánlottak és nem ajánlottak?

Berúgni érdemes egy sauskától vagy pocsekolas s inkabb egy pohár satuska, utána egy liter olcsó bor? 🍷

Miért olyan olcsó a Varga óvörös barrique?

A Barrique borok derágák, de a 2020-as évjárat is csak 1000Ft Vargáéknál. Mondjuk nincs feltüntetve a alkohol %, ez azért fura. Ezt leszámítva amúgy finom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!