Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkoholistákat kérdezem,hogy...

Alkoholistákat kérdezem,hogy volt nektek olyan,hogy az alkohol miatt adóságba vertétek magatokat ?

Figyelt kérdés
Annyira függő vagyok ,hogy hitelbe szoktam bort hozatni és már ott tartok ,hogy nem tudom hogyan fizetem ki.
szept. 1. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Jaja, meg hó elején elittam az összes pénzemet és azt se tudtam mit fogok enni.

Vissza-visszaesek 10 éve, de józan vagyok. Rájövök, hogy inni semmilyen formában nem éri meg.

szept. 1. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöm. Úgy elitta a pénzét, hogy nem tudott fát venni(kályhával fűt), és majdnem megfagyott.
szept. 1. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire azért nem

Ha nem volt nem ittam

szept. 2. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Úgy nem, hogy ne tudtam volna megadni. Teszem azt fizu előtt pár nappal már arra nem telt akkor ittam hitelbe, aztán amikor megkaptam a lóvét az első dolgom volt megadni.
szept. 2. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Soha. És gyenge lőréket se ittam, köptem ki, mikor adtak egy dankót. Mindig volt pénzem inni, ha kezdtem volna elszegényedni, akkor az ital letevéssel kezdtem volna felszámolni a szokásaimat. Mert minden nap egy palack jó bort és kis töményet inni bizony luxus átlagkereset mellett.
szept. 2. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Sohasem. Amikor megszorultam pénzügyileg, akkor nem költöttem alkoholra, mert bár függő voltam, mégsem lett volna poén pl. megfagyni télen.

Évek óta száraz alkoholista vagyok, szóval már nem áll fenn a probléma, mert kizárólag azért vásárolok pl bort, mert kell a rizottóba, de nem iszok egyetlen kortyot sem.

ma 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Milyen alkoholos italokat fogyasszak ha kocsmába megyek?

Nagyon ritkán ittam bármiféle italt (főleg kocsmákban), de kezd kicsit fura lenni, hogy konkrétan mindig csak sört iszok, mert nem tudok mást, és amikor gyorsan kell dönteni csak azt látom a listán. Vannak olyan olcsóbb de finom, és nem berúgós alkoholos italok...

Van itt olyan,aki fél hogy alkoholista lesz?

Röviditalt nem iszok,de sör és pezsgő jöhet. Azt vettem észre,hogy kb 3 éve szép fokozatosan eljutottam oda,hogy már majdnem minden nap este ittam. Volt hogy 1 pohárral,volt hogy 1-2 üveggel. Szokássá vált, és vártam minden nap hogy kiüljek a teraszra a pohárral. Akkor...

Évi 16 liter sörtől alkoholista vagyok?

Pontosan tudom, hogy tavaly ennyit ittam, és semmi más alkoholt. Ebből 3.5 litert most szilveszterkor fogyasztottam, a maradék 12.5 litert pedig elosztva egész évben. Legutóbb a barátnőmmel vásároltunk, és egy sört akartam venni, majd letorkolt, hogy már kezdek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!