Alkoholistákat kérdezem,hogy volt nektek olyan,hogy az alkohol miatt adóságba vertétek magatokat ?

válasza:Jaja, meg hó elején elittam az összes pénzemet és azt se tudtam mit fogok enni.
Vissza-visszaesek 10 éve, de józan vagyok. Rájövök, hogy inni semmilyen formában nem éri meg.

válasza:

válasza:Ennyire azért nem
Ha nem volt nem ittam

válasza:

válasza:

válasza:Sohasem. Amikor megszorultam pénzügyileg, akkor nem költöttem alkoholra, mert bár függő voltam, mégsem lett volna poén pl. megfagyni télen.
Évek óta száraz alkoholista vagyok, szóval már nem áll fenn a probléma, mert kizárólag azért vásárolok pl bort, mert kell a rizottóba, de nem iszok egyetlen kortyot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon ritkán ittam bármiféle italt (főleg kocsmákban), de kezd kicsit fura lenni, hogy konkrétan mindig csak sört iszok, mert nem tudok mást, és amikor gyorsan kell dönteni csak azt látom a listán. Vannak olyan olcsóbb de finom, és nem berúgós alkoholos italok...
Röviditalt nem iszok,de sör és pezsgő jöhet. Azt vettem észre,hogy kb 3 éve szép fokozatosan eljutottam oda,hogy már majdnem minden nap este ittam. Volt hogy 1 pohárral,volt hogy 1-2 üveggel. Szokássá vált, és vártam minden nap hogy kiüljek a teraszra a pohárral. Akkor...
Pontosan tudom, hogy tavaly ennyit ittam, és semmi más alkoholt. Ebből 3.5 litert most szilveszterkor fogyasztottam, a maradék 12.5 litert pedig elosztva egész évben. Legutóbb a barátnőmmel vásároltunk, és egy sört akartam venni, majd letorkolt, hogy már kezdek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!