Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Leállt az erjedése a cefrémnek...

Leállt az erjedése a cefrémnek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Leállt az erjedés, de a cukorfoka az még mindig nagyon magas. Mi legyen oltsam be újra? Esetleg adjak neki élesztő tápanyagot? ? ? ?

2013. jún. 13. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hűlt le nagyon? Nem is pezseg? Milyen cefre? Esetleg zárd le és tegyél rá egy kotyogód, hogy lássad mennyi gáz képződik. De fontos a meleg hely is, ha kint hagyod a szabadban a mostani hűvös éjszakák alatt simán lehűl annyira, hogy leáll! A legjobb, ha valamilyen zárt helyen végzed a cefrézést, ahol egyenletes a hőmérséklet.
2013. jún. 14. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Stabil 19°C fokon van éjjel nappal. Egy nagyon enyhe pezsgése van. Kotyogó van rajta, de sajnos nem tudok annyi időt tölteni mellette hogy lássam is működni...
2013. jún. 14. 09:57

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!