Sörjégkrém? Próbáltátok már?
Szerintem jó ötlet. :-) Szívószálat állíts egy müa pohár közepébe, alufóliával tudod "rögzíteni", hogy középen maradjon.
Majd írd meg milyen lett!
Bocsánat a pontatlan megfogalmazásért. :D
Akkor holnap reggel megcsinálom, és megírom, milyen lett. Bár ha igaz a hipotézisem (és eddig igaznak tűnik), akkor amiben sör van, az rossz nem lehet.
Én jégkását csináltam sörből.Vagyis először jégkrémnek indult, csak miután jégdarabbá fagyott inkább összetörtem ,öntöttem hozzá még egy kicsit és egész jó lett :D
De ha rám hallgatsz maradsz a sima hideg sörnél.Annál nincs jobb ;)
Igazad van, vesztenivalód nincs :D
Párszor kevertem már olvasztott vajat és mézet sörbe (megihletett a vajsör elnevezés, no, amihez amúgy van recept a Neten, de problémás alapanyaggal). Akármelyikkel nem jó, de pl. a Borostyánhoz ment. Azt melegen ittam, de szerintem abból valamivel jégkrémebb lenne a sörjég :) Bár a páromnak élből nem ízlett, de ez már csak ilyen, ízlések és pofonok.
Majd próbálkozom én is. A sör ugyan teljesen jó nekem folyékonyan, de hát van itthon más alkohol is... Stroh80-jégkocka, az érdekes lehet... Bár úgy is túl erős lenne, de kávéba azért bele lehetne dobni...
Ötleteket adsz az embernek, kérdező :D
Nekem sokáig van reggel, de amúgyis képes vagyok késve belegondolni a bennem felmerülő dolgokba. Mindazonáltal a kissé elhamarkodott Stroh-s ötletem máég mindig tetszik valamelyest, ha lesz folyékony nitrogénem, ki fogom próbálni. Utána beledobom kávéba, mivel nem akarom, hogy a nyelvem hozzáragadjon s lehet tanulmányozni, hogy milyen mértékben fagyasztja meg azt, miközben az alkohol felolvad s ott ül a fagyott kávé közepén... Nyerni nem nyernék vele sokat, de érdekes lenne.
Normál fagyasztóban nem is tudom, milyen erős alkohol képes még megfagyni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!