Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hubertust mivel kéne keverni?

Hubertust mivel kéne keverni?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de majdnem elhányom magam tőle ha iszom. Valamivel fel kéne keverni mert ritka rossz íze van még ha rágondolok is hányingerem lesz tőle. De ha már kaptam el kéne fogyasztani.
2014. máj. 16. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Coca-Cola jég hidegen ... +citrom! Bombával is fincsi ... kellemes bebaszást ! :D
2014. máj. 16. 14:21
 2/7 A kérdező kommentje:
nem rossz ötlet. :D köszi bátyja
2014. máj. 16. 14:23
 3/7 Sowilo ***** válasza:

Átérzem a fájdalmad, tesó. Készítettem már sokfélét, de ilyen moslék ízű gyomorkeserűt ha akarnék sem tudnék előállítani.

A jégerhez és az unikumhoz passzol a kóla, de hubihoz én inkább nem ajánlanám, mert jobban előhozza belőle az ízeket, amik ugye itt rosszak. Inkább valami gyümölcslével keverném. Mondjuk meggy, vagy narancs, ezekkel szinte minden iható. De csak és kizárólag a 100%-os verziót vedd, mással nem működik.

2014. máj. 16. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi rendszeresen Hubi colázunk... és én szeretem ,de ez mindenkinél más
2014. máj. 16. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem megy a kóla egyik keserűlikőrhöz sem, Becherowkához megy a Tonic de az jó tisztán is. Jäger szintén tökéletes tisztán. Unicumot rühellem. Hubertust én mikor először ittam szerettem, meg utána is sokáig, de gykran isszuk azt bulik során, és már én is kezdem megutálni, de ennek ellenére nem keverem, mert jobb úgyse lesz, inkább jól behűtöm, meg belerakok 2 jégkockát úgy kicsit csökken az alkohlotartalma, azt úgy megiszom.
2014. máj. 16. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

"Átérzem a fájdalmad, tesó. Készítettem már sokfélét, de ilyen moslék ízű gyomorkeserűt ha akarnék sem tudnék előállítani."

Adok egy jó tanácsot: aki nem bírja a töményeket, az ne igyon belőlük! Ez olyan, mintha nem tudnál úszni, és a tavat hibáztatnád érte, ha megfulladnál benne.

2014. máj. 17. 09:51
 7/7 Sowilo ***** válasza:
77%

# 5

A Jégerre, Unicumra nem írtam, hogy tisztán gond lenne velük.:)

# 6

Adok egy jó tanácsot: vegyél vissza az arcodból, és tanulj meg olvasni. Nem azt mondtam hogy nem szeretem egyáltalán a töményet. Azt mondtam, hogy a Hubertus a keserű likőrök között legalja kategóriát képvisel. Látom, már elittad az agyad.

2014. máj. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!