Hubertust mivel kéne keverni?
Átérzem a fájdalmad, tesó. Készítettem már sokfélét, de ilyen moslék ízű gyomorkeserűt ha akarnék sem tudnék előállítani.
A jégerhez és az unikumhoz passzol a kóla, de hubihoz én inkább nem ajánlanám, mert jobban előhozza belőle az ízeket, amik ugye itt rosszak. Inkább valami gyümölcslével keverném. Mondjuk meggy, vagy narancs, ezekkel szinte minden iható. De csak és kizárólag a 100%-os verziót vedd, mással nem működik.
"Átérzem a fájdalmad, tesó. Készítettem már sokfélét, de ilyen moslék ízű gyomorkeserűt ha akarnék sem tudnék előállítani."
Adok egy jó tanácsot: aki nem bírja a töményeket, az ne igyon belőlük! Ez olyan, mintha nem tudnál úszni, és a tavat hibáztatnád érte, ha megfulladnál benne.
# 5
A Jégerre, Unicumra nem írtam, hogy tisztán gond lenne velük.:)
# 6
Adok egy jó tanácsot: vegyél vissza az arcodból, és tanulj meg olvasni. Nem azt mondtam hogy nem szeretem egyáltalán a töményet. Azt mondtam, hogy a Hubertus a keserű likőrök között legalja kategóriát képvisel. Látom, már elittad az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!