Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan lehetne házilag,...

Hogyan lehetne házilag, extrém magas alkoholtartalmat elérni cukor cefréből?

Figyelt kérdés
90-100%-os alkohol tartalomra gondolok, gondolom sima lepárlással lehetetlen összehozni.

#alkohol #lepárlás #cukorcefre
2017. júl. 16. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
100%-os alkohol nem létezik, csak szólok.
2017. júl. 16. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Minek?
2017. júl. 16. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

100 százalékosban, ha létezne is meghalnál, a legtöményebb alkohol 96%-os, az a tisztaszesz.

Azonban, ha ezt kipróbálnád elégé maró érzést éreznél a torkodban, mégsem halnál bele.

2017. júl. 17. 01:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
96%-osnál töményebb alkoholt nem lehet lepárlással csinálni csak vízelvonó szerrel. Ennek ez az oka hogy a 96%-os alkohol-víz elegynek a legalacsonyabb a forráspontja, híg oldatból nem lehet ennél töményebbre párolni, de létezik töményebb 100%-os alkohol.
2017. júl. 17. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak szimplán érdekelt hogy lehetséges-e összehozni, sima lepárlással. Egyébként nem iszom alkoholt, még sört se nemhogy töményet :D
2017. júl. 22. 22:44

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!