Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi történik akkor, ha házi...

Attisattis kérdése:

Mi történik akkor, ha házi pálinkába c vitamint keverek? Emberi fogyasztásra alkalmas lesz, illetve a c vitamin reakcióba lép, vagy oldott állapotban jelen marad?

Figyelt kérdés
1 liter pálinkához 3-4 gramm aszkorbinsavat adnék, az izét szerintem javítja (már megkóstoltam).

2018. szept. 27. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom.

De érdekelne,hogy miért raksz bele c vitamint?

Hogy jött az ötlet?Mihez?Mire?


Mondjuk ma ehhez hasonló dolgon gondolkodtam csak ott az volt;hogy vajon a citromhoz adott taurinnal és glicerinnel történik e valami vagy megmaradnaknormál állapotukban.Esetleg oldódnak e vagy sem.Esetleg kristályosodik vagy valamelyik lebomlik stb stb

2018. szept. 28. 01:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Kár elrontani, mert hogy rossz lesz az biztos.
2018. szept. 28. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Elirtam a glicerint

Glicin akart lenni

2018. szept. 28. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Kicsit zavaros lesz, de nem tudom elképzelni, hogy javítana rajta. Hacsak nem annyira rossz, hogy bármi javít az ízén.
2018. szept. 28. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
Kvizlabirintus - Még nem járt le a kalandorok kora
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább ha annyira ihatatlan, dobd fel valami aromával, citrom,málna, narancs, lehet kapni készen ilyen izű vodkákat is.
2018. szept. 28. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha ágyas pálinkát csinálok, a gyümölcs idővel bebarnul. A barnulás ellen az ipar c vitamint használ. Kipróbáltam a pálinkába, az izét nem igazán befolyásolja, a színe tiszta marad, és oldatban is marad, nem ülepedik le. Inkább az érdekelne, hogy a c vitamin reakcióba léphet valamivel, ami a pálinkában van, mert akkor a c vitamin lebomlik, és új anyag keletkezik.
2018. okt. 2. 10:06
Hoxa.hu, ahol megtalálhatod a hangod

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!