Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért annyira jó a habos...

Miért annyira jó a habos sütemény?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert mogyoró van a tetején?

febr. 21. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Mert habos, nem tömény, mint a lúdláb
febr. 21. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Miről van szó, egyáltalán melyik habos süteményre gondolsz a pár száz közül?
febr. 21. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, mert ilyent én nem kapok, csak ezért zokogok...:-)
febr. 21. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
2: Amelyiknek olyan jó, édes krém illata van. :)
febr. 21. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kis Manyi neni elmondja neked:


https://www.youtube.com/watch?v=VhLnBeyE_tE

febr. 22. 06:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!