Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szereted a cigánypecsenyés...

Szereted a cigánypecsenyés hamburgert?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Szeretem a cigánypecsenyét és szeretem a hamburgert. De, a hamburger az legyen hamburger, a cigánypecsenye meg cigánypecsenye kakastaréjjal és rendes körettel, és nem egy zsömlébe berakott hús.
2021. okt. 12. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem találkoztam még vele, de adtál egy ötletet. Mondjuk a hamburger alapja a darált húsból készült húspogácsa, szóval nem nevezném annak.
2021. okt. 12. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
A brokkolikrémleves-jégkrémnél jobban, de a szalonnabefőttnél kevésbé.
2021. okt. 12. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vállalom a kijelentésem következményeit, de szerintem ez brutál jól hangzik. :)
2021. okt. 12. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettem még de nem hangzik valami jól
2021. okt. 12. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kajaaaa:D pluszban van benne még hamburgerhús? Nem tudom elkepzelni milyen lehet.
2021. okt. 12. 17:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Mustár+ cigánypencsenye+ savanyú uborka zsemlében. :D
2021. okt. 12. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
59%
#7: Az nem hamburger. Mustáros-cigánypecsenyés-uborkás zsemle. Persze fincsi lehet, de a cigánypecsenyéhez nem véletlenül használunk evőeszközt.
2021. okt. 12. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Balatonon valóban ilyen a cigánypecsenye vagy szívatnak az étteremben?

A gyermekem megkívánta a finom cigánypecsenyét. Meg akartam lepni, ezért bementem egy budapesti, zuglói étterembe és megrendeltem elvitelre. A hangulatos étteremben ma először jártam, véletlen volt dolgom arrafelé, egyébként, nem lakom közel. A pincér azt mondta,...

A cigánypecsenye finom szűzhússal is?

Mert én a receptek nagyját mindig karajjal meg tarjával látom.

Cigánypecsenyét hogyan készítitek?

Segítséget szeretnék kérni! Páromat lepném meg vele, és még sosem csináltam. Ha étterembe megyünk legtöbbször ezt kéri, és most szeretném meglepni!! Előre is köszi a válaszokat !! Esetleg még ötleteket adhattok hogy milyen desszertet csináljak utána?

Milyen savanyúság illik a cigánypecsenyéhez?

káposzta sali, ubi sali, cékla, vagy semmi?:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!