Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kedveled a Fornetti pékárúkat?...

Kedveled a Fornetti pékárúkat? Melyik az abszolut kedvenc?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 07:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a kifli, amire bacon van csavarva. Édesből meg a mini csokis kifli.
2021. nov. 18. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A sajtos pogácsa.

Sajnos egynél többet nem birok megenni belöle, mert a sajra extrém értékeny vagyok:(

2021. nov. 18. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon finomak, de tejérzékeny vagyok így szerencsére nem fogyaszthatom. Szerintem egyáltalán nem egészséges, hízlal is…
2021. nov. 18. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

Frissen finom,de másnap kb ehetetlen.

Ráadásul nem tudom milyen hulladék összetevők vannak benne,mert megeszek 20 dekát,olyan gyomorsavam lesz tőle,hogy katasztrófa.Pedig nem érzékeny a gyomrom.

2021. nov. 18. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajtkrémes baconos pogácsa.
2021. nov. 18. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi van benne?

Nézzük az összetevőket, a sajtos pogácsa esetében:

"Búzaliszt, Víz, Margarin [finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce változó arányban), víz, só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav], Sajt (2,8% (tehéntej, só, tejsavbaktérium-kultúra, oltóenzim, szilárdítóanyag: kalcium-klorid, színezék: karotinok), Élesztő, Jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), Cukor, Búzaglutén, Emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei, Tojássárgájapor, Sovány tejpor, Szójaliszt, Tejsavópor, Teljes kiőrlésű rozsliszt, Rozskorpa, Árpamalátaliszt, Starter kultúra, Étkezési sav: tejsav, ecetsav, Aroma, Lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek"

Szerintem nem akkora gond kedves hármas, hogy csak egyet bírsz megenni belőle :D

Félreértés ne essék, nem vagyok valami egészségmániás retardált, aki nagytíóval keresi mindenben a hibát, csak a kedves utolsó kommentje felkeltette a kiváncsiságomat.

2021. nov. 18. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis a négyes válaszolóé, látom, azóta írt más is :D
2021. nov. 18. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

Hidd el,nem vagyok válogatós,sem olyan,aki nézegeti az összetevőket.

Mégis ezt tapasztalom.

Egy-két darabtól semmi bajom,de ha kicsit többet eszek délutánra mindig ez van.

2021. nov. 18. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim ***** válasza:
66%

Én elhiszem, nem is állítottam rólad, hogy az volnál, én szerintem akkor sem enném meg, ha fegyverrel kényszerítenének. Elhiszem, hogy van, akinek ízlik, de jómagam eleve alig eszem pékárut, ha meg mégis, akkor az legyen már tényleg péktermék, ahogy illik, lehetőleg ne A5-ös oldalnyi összetevővel.

Anno mikro ezek bejöttek ezer éve, kóstoltam én is, de csak felpuffadtam tőle és kvázi hamar farkaséhes lettem ( ez a gyorséttermi cuccoknál is ugyanígy ment, ergo leálltam teljesen arról is), rájöttem akkor már semmit enni is jobban megéri, az legalább nem kerül pénzbe.

2021. nov. 18. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajtkrémes fornetti. Nyamiiiii.
2021. nov. 18. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!