Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tiramisut (a krémes és kávés...

Tiramisut (a krémes és kávés részét) aki csinálta már glicinnel; hogyan csináltátok? A glicin rendesen elkeveredik, feloldódik? Hideg anyagban is oldódik a glicin?

Figyelt kérdés

2023. jún. 7. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
34%

Nem próbáltam, és nem is szándékozom, bár gyanítom ettem már glicinnel készült ételeket is, de az otthon készült ételeknél, ha lehet próbálok maradni a természetes vonalon, már amennyire az lehetséges még a mai világban.

Az étkezési glicint zselatinból állítják elő, a zselatint állati bőrökből, csontokból főzik ki, a kollagén egy állati eredetű fehérje, amivel amúgy semmi gondom, szeretem a kocsonyát is, csak a "modern" élelmiszeripari trükkökkel nem tudok minden esetben megbarátkozni.


Egyébként nincs ismert káros ha anyag.tása a glicinnek, tehát nem lebeszélni akarlak róla, vízben oldódó

2023. jún. 7. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
19%
Nem is értem miért akarod belerakni?Csináld hagyományosan.
2023. jún. 8. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!