Mitől romolhatott meg?
Egy nagyáruház kifőzdéjéből hoztam haza tegnap kétféle pörköltet, már este, 50 %-os árengedménnyel.
Mire hazaértem, büdös volt mindkettő, meg forrt, bugyogott.
Mitől, mikor már meleg sincs?? Így kidobtam 2 ezer forintot az ablakon. Rendesen sírni tudnék.
Ezek hogy tehetik meg, hogy hűtés nélkül van kint a kaja egész nap??
Elöször is, honnan gondolod, hogy egész nap hütés nélkül volt? Ezt nem tehetik meg, nap közben folyamatosan hütve van!
Másodszor egy étel általában nem a melegtöl romlik meg (föleg nem egy nap folyamán), hanem szennyezödés kerülhet bele, pl kenyér, tészta, használt evöeszköz, stb.
Harmadszor ha ennyire olcsón akarsz valamit venni, abban mindig benne van, hogy rossz minöség.
Aki siratja a kesst... Az nem veszi a kész ételt, hanem olcsóbban maga csinálja...
Attól, hogy aznap már nem zudsz visszamenni, az nem jelenti azt, hogy másnap nem tudsz bemenni reklamálni.
Én is megtettem amikor a pizzából kilógó fém mosogatószivacs drótját kóstoltam meg ajkaimmal, amiket csodásan elvágott.
Nyitáskor már ott voltam!
Nah az volt az utolsó, hogy én kész ételt vegyek számba.
Balatonparton is a romlott hamburgert egyből visszavittem. Játszották a hülyét, hogy annak nincs semmi baja, szaga... Pedig a társaságunkban mindenki arcára kiült az igazság, amikor velük is megszakoltattam.
Nem akartak visszatéríteni sem... Majd a kamu "nincs ennek semmi baja" szagolgatása után elvettem az orra alól és kivittem a többi vendéghez jó hangosan, hogy szagolják meg ők is, mert hazugnak állít be a kajárda!
Égett a feje a 2 üzemeltetőnek... Vendégek egy részének elment az étvágya, másikak is ellenőrizni kezdték ételeiket s bizony voltak ott gondok.
Pulthoz mentem ismét:
"kérem a pénzem 2xesét,mert még hazugnak is állítottál be és további probléma nélkül távozok. Pl nem teszek hivatalos lépéseket."
Egyből fizetett és távoztunk.
Minden ismerősnek jeleztem ezt a helyet is. Neten is posztoltam, hogy oda senki szerettem, ismerősöm ne menjen.
" Ezt nem tehetik meg, nap közben folyamatosan hütve van!"
Ellenkezőleg. Nap közben folyamatosan a tálaló melegítőjében van, hogy ha a vendég kér egy adagot, akkor ne kelljen mikrózni, egyből oda lehessen adni neki. Namost ha a tálaló nem tudja 60 fokon tartani az ételt, akkor bizony egyes baktériumok elszaporodhatnak benne zárásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!