Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen légkeverös fritözt...

Milyen légkeverös fritözt vegyek két személynek?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk nagyétküek, azt hiszem, sokszor jó lenne egy ilyen készülék.

De ahogy nézegetem, mi van, egyszerüen nem tudok eligazodni az ajánlatok között.

Mennyire éri meg drága, márkás készüléket venni, vagy a középkategóriások is rendesen müködnek?

Mi a jobb, az egy vagy kétkosaras, ha több félét is szeretnék készíteni - föétel+körítés?

nov. 3. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Kozepkategorias is mukodik. Nekem sima tefal xxl van amin csak hofokot meg percet lehet allitani. Szeretem.

Talan a legfontosabb a kosar belsejeben a bevonat. Valaki allandoan kuzd a takaritassal nekem meg pl iszonyat konnyen lejon minden. Meg a raszaradt es szenne egett sajt is.

Ket fore foetel + koret max egy etkezesnyi fog menni. De mindenkepp hasznos ha mar veszel es ha mar helyet foglal ha valamiylen szitnen benne van a neveben hogy nagyobb mint az atlag. Azt talald ki h sutiket akarsz e benne. Nekem pl ezert kellett pici kerek jenait vennem.mert szogletesbol a kerek kosarba alig fert. A kanikulaban viszont iszonyu hasznos.

nov. 3. 20:10
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Csak egy-egy étkezést akarok készíteni, egészségügyi okokból csak frissen készített ételt tudk enni, két óra múlva már rosszul leszek minden maradéktól.

Többek közt ez is az egyik ok, ami miatt eszembe jutott az ötlet, így egyszerübb talán egy-egy adagot készíteni, idöt és munkát tudok vele spórolni.

Sütiket nem tervezek, én nem ehetem, a párom meg nem igazán édesszájú.

A tiedben milyen bevonat van?

Meg többször láttam direkt ilyenbe való sütöpapírt, az mennyire használható?

nov. 3. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hasznalhato de elveszi a lenyeget. Hogy alulrol is sul ha rácsra teszed.

Nem tudom milyen befonat van. Tefal xxl. Ha guglizod biztos kiadja

nov. 3. 20:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer!
nov. 4. 07:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi nemrégen vettünk Sencor márkájút, ha jól emlékszem 4,5 vagy 5 literest. Egyelőre szeretjük.
nov. 5. 10:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi
nov. 5. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:
A Philips csinált először ilyet, ugye?
nov. 5. 19:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom.
nov. 5. 22:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A legkisebbek:

[link]

[link]

A Philips, az Electrolux, a Tefal, a BerlingerHaus, a Bosch gyártmányaival nagy valószínűséggel nem jársz rosszul.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Most jókora árengedményekkel (Black Friday) is lehet találkozni, lásd pl.: [link]

Érdemes lehet elolvasni az alábbiakat, hátha segítenek a választásban:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

nov. 5. 23:01
 10/13 anonim ***** válasza:
nov. 5. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!