Aldi applikáció mire jó? Van valami haszna?
Eddig csak a Lidl appot használtam. Sokszor vannak számomra hasznos kuponok, sokat spôroltam is már vele. Még a kis ajándékok....
Ma letöltöttem az aldisat, de nem találtam benne akártyát vagy valamit, amit le kéne csippantani....Kérdeztem a pénztárost, ső azt mondta, neki elég, ha mutatom, nem kell sehova oda tartani...
Most akkor hogy is van ez?
Akkor az aldininàl ott az app, de kb semmire sem jó???!!

válasza:Engem nem érdekel ha gyűjtik, gyűjtsék...
Nyilván azzal, hogy rögzülnek a rendszerben a vásárlások, keletkezik ezzel egy adatbázis, amibe belenézhetenek... Gondolom ezek elemzésésvel alakítják a következő akciókat, kedvezményeket, bármit. Tegyék.
Ha nem hívogatnak telefonon és nem néznek bele a magánlevelezéseimbe, a többi dolog nem érdekel...
Kérdésem kifejezetten az ALDI appjàra vonatkozik!
Nem tudom elhinni, hogy csak nàluk nem működne. Szerintem a pénztáros átvert....
Vagy sem?
Nincs itt senki, aki gyakrabban jár Aldiba, használja és egyben ismeri az app használatát, előnyeit, és esetleg röviden felvilágosítana?

válasza:Az Aldinál nincsenek kuponok, nincs pontgyűjtés és nincs törzsvásárlói kártya (csak a klasszikus értelemben vett, amivel áfás számlát és visszatérítéseket lehet igényelni).
Az Aldi app arra jó, hogy megnézd az akciókat, meg amiket még láthatsz ott. Nincs haszna, nincs előnye. Nem követik a vásárlási szokásaid.
Ugyanígy működött a Penny és a Lidl app is kb. 5-6 éve.
Tehát az Aldi jelenleg nem él ilyen vevőcsalogató trükkökkel. Ott sima akciók vannak, nem kell külön kártya, nem kell kuponokat lecsipogni. Mi ebben a megtévesztés?
És hogy még jobban megtornáztassam az agyad: a boltokban kártyás pontgyűjtéssel és a kuponokkal se fizetsz kevesebbet, mint ha csak sima akciók lennének. Az ingyen ajándékok se ingyen vannak, pont annyival drágább minden egységesen, hogy megérje nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!