Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aldi applikáció mire jó? Van...

Aldi applikáció mire jó? Van valami haszna?

Figyelt kérdés

Eddig csak a Lidl appot használtam. Sokszor vannak számomra hasznos kuponok, sokat spôroltam is már vele. Még a kis ajándékok....

Ma letöltöttem az aldisat, de nem találtam benne akártyát vagy valamit, amit le kéne csippantani....Kérdeztem a pénztárost, ső azt mondta, neki elég, ha mutatom, nem kell sehova oda tartani...

Most akkor hogy is van ez?

Akkor az aldininàl ott az app, de kb semmire sem jó???!!

nov. 5. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Gyűjti az adataid, a vásárlási szokásaid. Nagyjából erre jó az összes.
nov. 5. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Hogy gyűjti a vásárlási szokásaimat?
nov. 5. 09:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel ha gyűjtik, gyűjtsék...

Nyilván azzal, hogy rögzülnek a rendszerben a vásárlások, keletkezik ezzel egy adatbázis, amibe belenézhetenek... Gondolom ezek elemzésésvel alakítják a következő akciókat, kedvezményeket, bármit. Tegyék.

Ha nem hívogatnak telefonon és nem néznek bele a magánlevelezéseimbe, a többi dolog nem érdekel...

Kérdésem kifejezetten az ALDI appjàra vonatkozik!

Nem tudom elhinni, hogy csak nàluk nem működne. Szerintem a pénztáros átvert....

Vagy sem?

Nincs itt senki, aki gyakrabban jár Aldiba, használja és egyben ismeri az app használatát, előnyeit, és esetleg röviden felvilágosítana?

nov. 5. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy tudom, hogy az Aldi appnak nincs előnye. Le volt nekem is töltve, de max. újságnézegetésre jó, ezért le is töröltem.
nov. 5. 12:58
 5/5 anonim válasza:
100%

Az Aldinál nincsenek kuponok, nincs pontgyűjtés és nincs törzsvásárlói kártya (csak a klasszikus értelemben vett, amivel áfás számlát és visszatérítéseket lehet igényelni).

Az Aldi app arra jó, hogy megnézd az akciókat, meg amiket még láthatsz ott. Nincs haszna, nincs előnye. Nem követik a vásárlási szokásaid.

Ugyanígy működött a Penny és a Lidl app is kb. 5-6 éve.

Tehát az Aldi jelenleg nem él ilyen vevőcsalogató trükkökkel. Ott sima akciók vannak, nem kell külön kártya, nem kell kuponokat lecsipogni. Mi ebben a megtévesztés?

És hogy még jobban megtornáztassam az agyad: a boltokban kártyás pontgyűjtéssel és a kuponokkal se fizetsz kevesebbet, mint ha csak sima akciók lennének. Az ingyen ajándékok se ingyen vannak, pont annyival drágább minden egységesen, hogy megérje nekik.

tegnapelőtt 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!