Kinek a feladata kidobni az otthagyott ételt vagy annak csomagolását szerintetek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egy valamennyire is igényes, normális ember nem hagyja ott a szemetet maga után, egy papírdarabot kidobni nem nagy dolog.
A pékségekben nincs pincér, at eladóknak meg nem feladata a bunkó vendégek után takarítani, más a munkájuk.
Még életemben nem jutott eszembe, hogy a sütemény papírját ne dobjam ki fogyasztás után, ez teljesen természetes kellene, hogy legyen..
Mellesleg otthon ki takarítja el utánad az ilyen hulladékokat? Van külön személyzeted, más családtagtól várod el, vagy otthon kidobod minden arcoskodás nélkül????ß

válasza:A szemetedet te vidd ki.
Az elvárható, hogy az asztalt néha letöröljék ha pl lekváros lett, vagy felseperjenek ha morzsás a padló.

válasza:Kérdés az is, hogy mennyire egyértelmű, hol van a szemetes illetve, hogy mennyire jól megközelíthető. Ha gyakrolatilag át kell verekedni magad a soron, hogy odajuss, akkor kisebb lesz a hajlandóság, mintha az ajtó közelében van.
Ha pultnál kell kérni és opcionális, hogy ott ülsz le vagy máshol, akkor alapvetően a vendég dolga elpakolni, de sokan nem teszik, ha nem egyértelmű, hova kell kidobni a papírt. Sok helyen elég rejtett a szemetes, akár be van építve valami szekrénykébe vagy pultba, mert nyilván nem illik a vendégtér esztétikájába, és van, aki nem veszi a fáradságot, hogy körülnézzen és megkeresse.

válasza:Már ne haragudj azok, de szerintem nem egyértelmű, hogy ki kell dobni a szemetet. Miért nem lehet ezt kiírni, hogy az eladók csak eladók, nem pincérek is egyben.
Itt inkább arra vonatkozott volna a kérdés, hogy az eladó tehet e utalást neked arra vonatkozólag úgy mindenki előtt, hogy dobd ki a szemetet.
És igen, nehéz volt megtalálni a szemetest, mert rejtve volt.

válasza:

válasza:"Miért nem lehet ezt kiírni, hogy az eladók csak eladók, nem pincérek is egyben."
MERT EZ MINDEN ÉRTELMES EMBERNEK teljesen egyértelmü!
És az eladó teljesen jogosan szól rád!
Kapcsolódó kérdések:
Biztosan megromlott? Nem volt felbontva, a hűtőnek abban a rekeszében volt ahol jobban hűt
Hogyan oldottátok meg a helyzetet? Azért kérdezem mert oké, hogy a betétet visszatekeri az ember a csomagolásába, a tampont meg WC-papírba, de az ugye átáztatja a papírt, meg a betétnél se lehet úgy, hogy egyáltalán ne lógjon ki a betét (pl. oldalt) a...
Ugye a vérzés miatt használtat azért csomagoljuk be, mert a vértől undorítóan néz ki. Viszont az inkontinencia betétbe csak pár csepp pisi megy, ami nem látszik a betéten, tehát nem véres, nem olyan undorító. Innen a kérdés, hogy azt is be kell csomagolni ugyanúgy mint...
Sajnálom a sok csomagolást kidobni, simán elfogyna a nagyobb is, nemcsak családilag, hanem egyénileg is akár. (vékony vagyok, még mielőtt összekapcsolnák a súllyal)
A barátom most szentül meg van győződve,hogy van valakim.(még szűz vagyok) Elég bizonyíték lenne,ha a szüzességem elvenné?
Most amit vettem almás pitét, azt már az után az időpont után adták el nekem, tehát nem frissen sült...lehet bajom tőle ha megettem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!