Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kezemben felrobbant egy...

A kezemben felrobbant egy kétliteres szódás flakon . Mekkora nyomással töltik fel ?

Figyelt kérdés
Mekkora nyomást kel kibírni a flakonnak ?
júl. 8. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
10%
jujdevices
júl. 8. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Nem, még mindig nem számít munkahelyi balesetnek.
júl. 8. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

6-8 barral szokták.

Volt hogy elejtve nekem is robbant fel.

júl. 8. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
számít állítólag hogy milyen hőmérsékleten csinálják, ezért nem emlékszem hogy télen vagy nyáron egy kicsit gyengébb a szóda
júl. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Felrobbant az elem, mit csináljak? Amiben volt, az már nem működik és mivel pici, rövid elem, kb. 2cm, nem tudtam másba rakni, csak kint hagytam az...

Nem folyt szét. Gondolom a meleg miatt. Mit csináljak vele? Dobjam a kukába és vigyem le? Míg leviszem, simán felrobbanhat a kukában is a kezemben. Leviszem mielőtt még megint robbanna. Ahol az elem volt az asztalt, a földet és a kezem, mivel tisztítsam meg?

Felrobbant az öngyujto?

Valahogy oda került a kandalló elé az öngyujto és felrobbant. Mostmár egy 10perce kb. Kell még gondolkozni azon hogy valami problema lehet vagy már nem?

Az "Amerikai stonehenge"-t hogy tudták felrobbantani, amikor az egész hely be van kamerázva?

Mármint hogy tudtak ott egy bombát letelepíteni? Mióta az egész helység tele van kamerákkal, nem értem hogy tudta bárki is odavinni, és otthagyni a robbanószerkezetet..

Titeket is felrobbantanak a facebookkal? Ti is így vagytok vele?

Örülök és elfogadom mások érzelmeit de nem ítélkezek vele! Bízakodni bízakodok a jóban,sőt el is fogadom mások érzelmeit gondolatait! Csak egy idő után olyan monoton! Meg jönnek azok az előítéletek másoktól! Emiatt nem használom. Bevallom nekem nincs kedvem kutatnom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!