Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Reggel ébredés, felkelés után...

Reggel ébredés, felkelés után mennyi idővel szoktál enni és körülbelül mennyit, mit?

Figyelt kérdés

szept. 1. 20:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%

6.40 kelés, 8.10 re érek munkába, vagy rögtön vagy max 8.30ig kezdek reggelizni.

Reggelit. 300-350 kcal. Ez ma két tk mini kakaos csiga volt meg két marok málna. Vagy 3 zabpalacsinta fél doboz proteinpudinggal meg gyunolccsel. Vsgy egy/masfel szelet kenyer, sajtkrem/hunusz, 30-40 gr sonka és 20 deka zoldseg

szept. 1. 20:51
 2/26 anonim válasza:
100%
5 30 körül szoktam kelni. Nem szoktam reggelizni, de ha mégis akkor felkelés után ilyen 20-30 percel. Akkor igyekszem valami nem túl nehezet vagy laktatót enni. Esetleg egy kissebb tál ízesített granola műzlit vagy pirítóst sonkával, sajtal és zöldségekkel.
szept. 1. 20:56
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Felkelek 4kor, és 5 órakor elkanalazok egy rizskását amibe raktam tejsavót, 20kor meg indulok dolgozni. Ennél gyorsabb egyszerűbb megoldást nem tudok, amikor nem figyeltem az evésre nem fejlődtem se zsírba se izomba, onnantól hogy 4 óránként tartom az étkezést, úgy sikerült megindulni és formásodni.

34F

szept. 1. 21:00
 4/26 anonim ***** válasza:
72%

Nem szoktam reggelizni.

14 órakor szoktam enni.

Vacsorázni se szoktam.

szept. 1. 21:09
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezve hogy nem kell menni sehová úgy 1,5 órával ébredés után. Általában rántottát eszek mikor mivel, szalonna, hagyma, kolbász, virsli, maradék felvágott, ami éppen kerül.
szept. 1. 21:21
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam reggelizni, munkában eszek
szept. 1. 21:59
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
06:00 kelek, 06:30-kor reggelizem. 100 g szendvicset szoktam enni sok zöldséggel. 1-es tipusú cukorbeteg vagyok.
szept. 1. 22:03
 8/26 anonim ***** válasza:
84%
Általában késő délután-este eszek először
szept. 1. 22:58
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Másfél-két órával ébredés után, korábban nem esik jól.
szept. 2. 05:34
 10/26 Atis26 ***** válasza:
39%

mostanában 5 körül kelek és 16-17 óra között eszem először.

csokit vagy sajtot vagy 2-3 szeletet kis pohár kefirrel.

szept. 2. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mindig ugyanakkor kellene felkelnem, vagy aludjak tovább, ha későn feküdtem le?

Mostanában próbálok kialakítani egy rendszeres napirendet, és azt olvastam, hogy jó, ha minden nap nagyjából ugyanakkor kelünk fel. Iskolában általában 6 körül kelek, hétfőn néha már 5-kor, hétvégén pedig attól függ, mikor van programom vagy templom. Viszont...

Miért nem tudok enni felkelés után?

Miután felkeltem enni-inni nem tudok. Ha mégis, akkor később hányingerem lesz egy kis ideig. Így iskolában is sokkal éhesebb vagyok. Mikor várok egy órát mint pl. hétvégén akkor semmi gond de az iskola miatt sietnem kell, nem tudok várni.

Ti felkelés után rögtön esztek?

Én mindig éhesen kelek, és egy pohár víz után azonnal leülök reggelizni. Voltak osztálytársaim akik suliban a második, harmadik óra után ettek csak, és mind picit túlsúlyosak voltak. Sokszor hallottam, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, beindítja az anyagcserét...

Miért leszünk éhesek felkelés után? Más is tapasztalt ilyet?

Szóval sokszor veszem észre, hogy mondjuk lefekszem nap közben kicsit és mikor felkelek valami hihetetlen falánkság jön rám és muszáj betáplálnom valamit! Anyukámat is megkérdeztem és neki is ugyan az van, felkel és azonnal megy ki a konyhába és hallom, hogy valamit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!