Reggel ébredés, felkelés után mennyi idővel szoktál enni és körülbelül mennyit, mit?

válasza:6.40 kelés, 8.10 re érek munkába, vagy rögtön vagy max 8.30ig kezdek reggelizni.
Reggelit. 300-350 kcal. Ez ma két tk mini kakaos csiga volt meg két marok málna. Vagy 3 zabpalacsinta fél doboz proteinpudinggal meg gyunolccsel. Vsgy egy/masfel szelet kenyer, sajtkrem/hunusz, 30-40 gr sonka és 20 deka zoldseg

válasza:Felkelek 4kor, és 5 órakor elkanalazok egy rizskását amibe raktam tejsavót, 20kor meg indulok dolgozni. Ennél gyorsabb egyszerűbb megoldást nem tudok, amikor nem figyeltem az evésre nem fejlődtem se zsírba se izomba, onnantól hogy 4 óránként tartom az étkezést, úgy sikerült megindulni és formásodni.
34F

válasza:Nem szoktam reggelizni.
14 órakor szoktam enni.
Vacsorázni se szoktam.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:mostanában 5 körül kelek és 16-17 óra között eszem először.
csokit vagy sajtot vagy 2-3 szeletet kis pohár kefirrel.
Kapcsolódó kérdések:
Mostanában próbálok kialakítani egy rendszeres napirendet, és azt olvastam, hogy jó, ha minden nap nagyjából ugyanakkor kelünk fel. Iskolában általában 6 körül kelek, hétfőn néha már 5-kor, hétvégén pedig attól függ, mikor van programom vagy templom. Viszont...
Miután felkeltem enni-inni nem tudok. Ha mégis, akkor később hányingerem lesz egy kis ideig. Így iskolában is sokkal éhesebb vagyok. Mikor várok egy órát mint pl. hétvégén akkor semmi gond de az iskola miatt sietnem kell, nem tudok várni.
Azt tudom hogy edzés után kell
Én mindig éhesen kelek, és egy pohár víz után azonnal leülök reggelizni. Voltak osztálytársaim akik suliban a második, harmadik óra után ettek csak, és mind picit túlsúlyosak voltak. Sokszor hallottam, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, beindítja az anyagcserét...
Lesz bármi baja? Mikor kellene felfutnia?
Szóval sokszor veszem észre, hogy mondjuk lefekszem nap közben kicsit és mikor felkelek valami hihetetlen falánkság jön rám és muszáj betáplálnom valamit! Anyukámat is megkérdeztem és neki is ugyan az van, felkel és azonnal megy ki a konyhába és hallom, hogy valamit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!