Hol tudok jelenteni élelmiszerrel foglalkozó webshopot?
Téves információkat közölnek a weblapon a szállítással(másnapi érkezés) kapcsolatban. Természetesen ezt nem tudták tartani, átvenni nem tudtuk.
Az rendben van hogy a futárcéget nem okolják, de magukat sem, mert Elmondásuk szerint a termék még nem romlott.
A Fogyasztóvédelmi hivatal tudtommal már megszűnt

válasza:Egyszerüen visszaküldöd, és kész.
Bárhová jelenteni csak akkor lenne jogos, ha ez rendszeres lenne, nem egy különálló eset.
Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy "Természetesen ezt nem tudták tartani", ez miért lenne természetes? Általában nem szokott problémát jelenteni egy másnapi szállítás.
Főleg hogy ezzel promózzák magukat! Egyébként nem vettük át, és már válaszoltak is: nem fogják visszatéríteni. Mint írtam, át se vettük, jeleztük a futárcégnél a problémát. ez se érdekelt őket…
Tudom hogy csak 7800 Ft-ról van szó, de akkor is, évek óta rendelünk tőlük…

válasza:

válasza:"évek óta rendelünk tőlük…"
Akkor az egészet nem értem. Ha törzsvásárló vagy, biztosan tudnátok közös nevezőre jutni...
Kapcsolódó kérdések:
Növény- és talajvédelem, állategészségügy, földügyek. Van még valami?
Sziasztok! A családi vállalkozásunk számára szeretnénk imidzset építeni és eddig még egy céges logó sem volt, amit szeretnénk most már megterveztetni. Milyen ikont vagy szimbólumot tudtok elképzelni? Kicsit kreatívabbat szeretnénk, mint a bevásárlókocsi vagy...
(eddig csak a dózsa delikáteszt ismerem de ott nem tudok mindent megkapni)
Ha csaldtag is dolgozik arra jar ado kedvezmeny? (Feleseg gyerek stb) Diakok es masodallasosok eseten mennyi a bert terhelo ado? Tegyuk fel a ceg napi bevetele 50 ezer ft azaz évi 18 millio ft (az afaval egyutti bevetel) Csak az adok stb erdekelnek lehetoleg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!