Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol tudok jelenteni élelmiszer...

Hol tudok jelenteni élelmiszerrel foglalkozó webshopot?

Figyelt kérdés

Téves információkat közölnek a weblapon a szállítással(másnapi érkezés) kapcsolatban. Természetesen ezt nem tudták tartani, átvenni nem tudtuk.

Az rendben van hogy a futárcéget nem okolják, de magukat sem, mert Elmondásuk szerint a termék még nem romlott.

A Fogyasztóvédelmi hivatal tudtommal már megszűnt

szept. 2. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Egyszerüen visszaküldöd, és kész.

Bárhová jelenteni csak akkor lenne jogos, ha ez rendszeres lenne, nem egy különálló eset.

Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy "Természetesen ezt nem tudták tartani", ez miért lenne természetes? Általában nem szokott problémát jelenteni egy másnapi szállítás.

szept. 2. 11:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Főleg hogy ezzel promózzák magukat! Egyébként nem vettük át, és már válaszoltak is: nem fogják visszatéríteni. Mint írtam, át se vettük, jeleztük a futárcégnél a problémát. ez se érdekelt őket…

Tudom hogy csak 7800 Ft-ról van szó, de akkor is, évek óta rendelünk tőlük…

szept. 2. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Nėbih .
szept. 2. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
A NÉBIH-nél
szept. 2. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Sehol, Magyarországon gyakorlatilag nem létezik fogyasztóvédelem. A NÉBIH-nél jelentheted ugyan, de semmit nem fognak csinálni.
szept. 2. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

"évek óta rendelünk tőlük…"

Akkor az egészet nem értem. Ha törzsvásárló vagy, biztosan tudnátok közös nevezőre jutni...

szept. 6. 23:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Én akartam. Ők viszont nem
szept. 10. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Mi tartozik az élelmiszerlánccal foglalkozó szervezetek közé?

Növény- és talajvédelem, állategészségügy, földügyek. Van még valami?

Milyen logót tudnál elképzelni egy élelmiszer és dohányboltokkal foglalkozó válalkozásnak?

Sziasztok! A családi vállalkozásunk számára szeretnénk imidzset építeni és eddig még egy céges logó sem volt, amit szeretnénk most már megterveztetni. Milyen ikont vagy szimbólumot tudtok elképzelni? Kicsit kreatívabbat szeretnénk, mint a bevásárlókocsi vagy...

Nyíregyházán tudnátok mondani import áruk eladásával foglalkozó boltot?

(eddig csak a dózsa delikáteszt ismerem de ott nem tudok mindent megkapni)

Milyen mennyi es mekkora adot kell fizetni egy elelmiszerrel foglalkozo kftnek, ahola ceg vezeton kivul 1 szemely dolgozik? (Bufe)

Ha csaldtag is dolgozik arra jar ado kedvezmeny? (Feleseg gyerek stb) Diakok es masodallasosok eseten mennyi a bert terhelo ado? Tegyuk fel a ceg napi bevetele 50 ezer ft azaz évi 18 millio ft (az afaval egyutti bevetel) Csak az adok stb erdekelnek lehetoleg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!